skellefeteå

Kategori: Vardag

Började med att kliva upp 6 och ta bussen till stan och körlektion, sen skolan och träffa upp Carre duktiga var vi och hem åkte jag med 4an.. varit nå så sjukt frusen och trött!

1 november imorgon, :)

True friendship never ends

Kategori: Vardag

Söndagskvällen blev helt enkelt så bra man kan ha det. Jag och Samuel har insett att ingen av oss är i närheten av normal men att vi iallafall har sjukt kul tillsammans, true friendship helt enkelt!
 
I måndags bar de av mot skeå, gick på stan med mamma och fick med mig en tröja från Lindex och en Sportbh från HM. Efter det hade jag körlektion som gick riktigt bra trots att jag hade en kopplingsfotled som inte är helt normalt rörlig. Sen övningskörde jag hem =)
 
Middag och sedan plocka Johanna upp mig och vi drog på gymmet, konditionstest och gym stod på spel.. men eftersom jag inte är fullt frisk (inte i huve, utan foten) fick jag bara gymma överkropp, mage, rygg, axlar och armar och jag kan försäkra er "hej träningsverk" har gjort sig påmind! Ska troligen göra testet på måndag i stället.
 
Mitt brev från Håbo kommun är dessutom kommit så nu kan jag fortsätta på turismuppgiften! Ikväll har vi åter träning, boll 2 timmar och jag får assistera på sidan om.. (as tråååk!)
Men, men sooon I´ll be back!
 
Imorgon bär de åter av till Skeå (trots de är lov kan jag inte hålla mig ifrån!?) Ska träffa Carre och fixa lite grejs, blir nog grejt, ser dock inte framemot 7 bussen på morron..............
 
Hej Hej, mitt vinterland!

Vad hände?

Kategori: Vardag

Idag är de söndag, en söndag utan ångest för måndag! Chill med loov! :D
Gårdagen var nog nyheternas dag tror jag, aldrig kollat norran och aftonbladet så ofta tror jag!
Först vinner en vän en halv miljon! sen kör en bil in i en grupp människor i Malå.
De ena overkliga efter de andra, helt enkelt.
 
"En anonym spelare vann 497 679 kronor på V75"
 
 
 
"Sex personer, varav fem barn, blev påkörda av en bilist i Malå i kväll. En pojke i 13-årsåldern dödades. Hur skadorna ser ut för övriga är fortfarande oklar"
 

Ikväll får man finbesök av min kära vän! 

Hungergames

Kategori: Vardag

Kring halv 8 samlades jag, Johanna och Malina hos Felicia, poppade popcorn och svepte festis. Hungergames slogs på och trotts johannas engelska repliker och svårigheter till att verka ovetande om vad som hände skulle såg vi klart filmen som var, liksom alla sagt, riktigt bra! Kan dock fortfarande inte rikrigt se likheten mellan jag och Katniss som jag fick höra några gånger men kanske är så =) Senanlände Sandra, Maria och Petra medan Johanna åkte hem. Vi såg nått avsnitt av Newgirl och sen tog jag och mina kryckor oss hem. En mycket trevlig kväll =)
 
Idag trottsar jag mina styltor och haltar mig fram, gäller att va tuff för snart är jag tillbaka igen! :D
Känns som en lugn dag idag, började med två OTH avsnitt och mat, snön ligger vit ute och solen tittar fram, en helt okej oktoberdag! =)

26 oktober

Kategori: Vardag

Ja, ett och annat har väl hunne hänt sen jag skrev sist.. eller ja under ett dygn dessutom!
Matchning på träningen igår, var 4 lag som turades om att möta varann, 3dje matchen hann börja innan jag låg där, smärtan i foten gjorde sig påmind 24/7, hårt lindad, ispack, 3 alvedon och högläge fortsatte träningen för min del. Efter en mer än vanlig komplicerad duschning tröstade jag mig med glass och nykokt snottersylt!
En så gott som sömnlös natt senare klev jag upp och hoppade mot blien, bussen och skolan. Skrev klart samhällsen på morronhålet då jag (om jag stått på benen igår) hade haft körlektion. Turism ett par timmar och avslutade dagen med Kommunikationen som bland annat innehöll MrBean. Lite småtjafs sen med en knökfull buss hem. Om på ok, käka gratis tårta och handla billigt! =)
 
På nån timma bär det av till Felflicia och se hungergames med the bruds! :)


Välkommen lov, varmt välkommen!
 

It's not too late, it's not tomorrow

Kategori: Vardag

Börjar inte förrän 12.45 imorn men jag och Carre ska vara två duktiga och arbeta redan från 10! På tal om duktiga elever, alla vet om att vi inte har nån lärare och att vi ska se en film på psykologin, trotts det "perfekta skolktillfället" sitter vi alla där halv 9 på morgonen och sätter själva igång den, big cred tycker jag! =)
Ikväll  skickades våra matchkläder för iår på tryckning så att det med alla tummer hållna är klara till hemmapremiäreren den 11 november! =)
 
Tumblr_lo24sez1su1qazstso1_500_large

En ny vecka, dags för nya tag

Kategori: Vardag

Igår dagen blev lika bra och effektiv som planerat. Klev upp vid 10, städade rummet och bädda rent i sängen. Satt mig och gjorde skolarbete. Ut och övningskörde innan det blev gymmet, crosstrainern och cykel. Hem duscha, plugga och äta innan Samuel anlände. Han fick mig att se the persuaderrs bara för att han är besatt av Roger Moore.. Nu är du skyldig mig ett OTH avsnitt bara så du vet!
I alla fulla fall drog han hemmåt och jag gick till sängs. Var dock som en mardröm att vakna imorse.. Låg och snooza en halvtimme.. skynda mig upp för att hinna med bussen där jag snabbt somna om. Skoldagen var den tyngsta på länge!

Lugn träning för min del ikväll också så kanske min arm slutar skifta i alla de hemskaste färgerna.. Känns ändå på så sätt skönt att de är ett tag kvar till match! =)

Dags att skriva klart svenskan som ska va inne imorn och sen skalla kudden i hopp om att morgondagen inte känns lika hemsk, godnatt Sverige! =)
 
 

Fredag med mina fina

Kategori: Vardag

Helgen kunde nog inte börjat bättre!

Jag och några ur klassen stannde efter skolan och var duktiga och gjorde bort lite arbeten. Sedan drog vi på stan och handla innan vi drog oss mot Getberget och placet för the night. Slog på Solsidan i väntan på de två sista anländande. När de nått oss mega hungriga övervänande människor gick vi ner till Pizzan och fick änligen föda. Tillbaka till läggan för mer prat, lite xfactor, sällskapsspel och självklart mer solsidan. När natten kom sussa vi sött in allihopa, liggandes i soffan, på madrass och vi med lite mer krav (Ida och Jag) tog sängen. Trevligt hade vi och vid halv 11 tog jag och Lovve bussen hemåt.

Ikväll ska jag ta det lugnt, hinna med lite skolarbeten och städa. Imorn blir det en sväng på gymmet innan Samuel kommer. En härlig helg och jag ser framemot fortsättningen av den! =)
En vecka sen är det loooov! :D
 
Solsidan_large

Go Sweeedes!

Kategori: Vardag

Svenska folket som inte spenderad sin närsta tid framför TV och kanal 5 missade en helt osannolik vändning i fotboll. En VM-kval match mellan Sverige och Tyskland, underläge med 3-0 efter första halvlek och efter 56minuter var det 4-0 i baken men skam den som ger sig. 4-1 kom, 4-2 kom, 4-3 kom och även 4-4! det sistnämnda i den sista övertidsminuten! Wow Sverige! :D
 
 
 
 

Home again!

Kategori: Vardag

Två matcher, två vinster och serieledare!
Ett gäng nöjda brudar landade just i ett snörikt Norsjö!

Läs mer på www.norsjovolley.blogg.se
Helt ok syn!

Bad update!

Kategori: Volleyboll

Helgen har spenderats i Sthlm tillsammans med mina kära volleybollbrudar! Denna gång var det ett träningsläger med vallentuna som var the big thing!

Eftersom jag inte har bilder på datorn och att vi var aktiva på nvkbloggen (som fått ny header, tack jesper! ) kan ni få länken dit! :D

Kroppen ömmar nå så sjukt men, klart det ska kännas efter en sån här helg!

Dock var måndagen jobbig med ca 5timmars sömn i bagaget och prov på första lektion. Men jag överlevde! =)

Här kommer länken!
http://norsjovolley.blogg.se/

Kvalité mys!

Kategori: Vardag

Just hemkommen från en eftermiddag på Ekospa med mammsen, super härligt!

Kommer ägna denna fredagkväll till plugg, ska försöka göra bort så mycket jag kan så jag slipper konka med mig allt för mycket sånt till stockholm! =) En tidigkväll för 06:00 bär det av mot nya äventyr med mina vb-brudar! :D
 
Följ med oss på vår resa! www.norsjovolley.blogg.se

Oct. 05, 2012

Kategori:



igår hade vi 2 timmars första hjälpen, ett drygt hål, en kort lektion och sen var dagen över :)
jag och lovve gick till Erica ett tag innan bussn hem. började träningen med spinning, boll och avslutade med fotografering :) ska på Ecospa med mamma efter skolan, packa och somna tidigt! samling 6 imornbitti för nya äventyr med laget! :D



så var det oktober

Kategori:


hemkommen med tidiga bussen tack vare lärarkurs! ligger dock och plågar mig igenom boken från svenskan, jig begrip ju knapp arta borti texta...

ikväll väntar träning, först gymmet och sen boll :D

tog fram täckjackan imorse, känns mer okej nu när det är oktober ;)

idag skulle morfar fyllt år, skickar ett Grattis upp till dig! :)