Mitt tvåtusenelva

Kategori: Vardag

Har varit ett helt okej år, jag har träffat massor med nya männsikor och av dom skaffat mycket goda vänner. Det har vare upp och ner från Sm-brons till kryckor till allsvenskan. Ett år som har innefattat det mesta. Tack alla som gjort detta år till ett år att minnas, ingen nämnd ingen glömd, ta åt dig om du tycker du tillfört något. Har provat saker som jag aldrig gjort förr osv


Firade in det nya året hos Tilda med massa trevligt folk. Resten av lovet var jag typ sjuk och vips hade skolan börjat om... Mina dagar var fullspäckade, skola, tränare, träning, plugg och sömn. Fattar knappt hur jag överlevde om jag säger så. Jag och Lisa såg SAIK vinna över Lule i ladan och mycket mer.

Vi i Div2 fortsatte att vinna match efter match och tränade på flitigt, vi införskaffade även en ny bil, en Hyundai Tucson. Följde med allsvenska laget på Jomala - Tierp tripp där såklart ett besök på donken gjordes och sofia lycklig över ännu ett hotel med ismaskin. Vi hängde några kvällar i Mollwingsbacken med grill och tjoller.

Sportlovet spenderade jag framför tvn med en massa sport. Jag åkte över helgen till Pite med flickorna i huset, mamma, jag och syrrorna. Bowlade, bodde på hotel och badade mycket trevligt! Jag och Lovve lekte loss i Johannabacken en dag efter skolan, kul var det och som små barn lekte vi. inte att förglömma SAIK gick till SM-final

efter en hel dag med uppkörning och ett prov som var felfritt hade jag skoterförarbeviset i handen. SAIK förlordade sm-finalen. U17 flickorna (mina syrror) kammade hem ett SM-brons i Göteborg. Årliga vårmarknaden var här, inte större en vanligt.. det blir pinsammare med åren.. Var i Rensund och busa med Pio i snön.

Fick följa med på U21sm i Gislaved, blev förvånad att jag fick följa och ännu mer över att få spela och libro för första gången nånsin, men ett brons kamma vi hem! Packade bara om väskan när jag kom hem och drog ner till Falköping med mina 97-98or på Volley2000sm. Invigde beachplanen för året och även loserdopp på badstrann. Jag och lovve tog en tripp till holmis och lisa för trevligheter, grill, bad och sen kom samuel,alle och jesper och hälsa på. Vi (då) BF1or ledde ett gäng 9-10åringar under en hel dag. Hängde med kompisar och väntade på ett efterlängtat sommarlov.

Skolan slutade och sommarlovet var kommet! Jag åkte ner på Volleyboll läger i falköping, träffade en massa nytt folk och nya vänner! dock gjorde jag illa mitt knä redan andra träningen wunderful.. och så var det lägret sumpat.. kom hem midsommarafton som jag spenderade på akuten, punkterade mitt metertjocka knä och kryckor var min räddning... det som skulle bli sommarens tradision växte fram kladdkakebak och utekvällar. Café 56 öppnade och jag, rebb och tilda invigde med en glass. Jobbade en vecka på hembygdsområdet. Med ett sabbat knä satt jag med kryckorna på sidan av beachplanen som åskådare

Det galna sommarvädret fortsatte, ju mer norrut man kom i sverige destovarmare, helt sjukt! Stadsfesten i stan med Robyn, erik hassle med fler. det blev ett par stadsresor, tränade på reco nån gång i veckan för att bygga upp mitt trasiga knä.. beachtittande, uffes, grill, bad och film, ja det var väll ungeför så dagarna såg ut. roadtrippade till Östersund med la familja, bad, zoo och mycket mer. Med lite impuls for jag till lisa och vi besökte trästocks, träffade Sanna och Ellen trevliga människor, träffade även samuel med compani som vi joina ett tag innan vi somna in gott. Norgetragedin med skottlossning var ett faktum och hela världen skakades... 4 veckors arbete stog sin start. 2 veckor på hembygdsområdet. Årets (ett antal års) regnväder med blixnerslag och dunder häjade över norsjö. Var i Bastu i fastersstuga och myste

 

Började med PDOL maggio live och träffade G-son med compani. 2 veckors jobb på Norsjöfönster med Mailna väntade, 2 veckor fulla med regn så vi assisterade på G(amla)F(abriken) och vart experter på lister, ramar, motering och mycket mer. NorsjöBeach drog igång för iår med och Lisa kom för att delta denna helg. trevlig dag, spårad kväll, lugn och kall (TÄCKBYXOR MITT I SOMMAREN!) lördag och på söndag levererade jag och Tilda i klass elit. seger på bredele beach helgen efter och sommarlovet led mot sitt slut... Vi gick in i hallen och efter en sommar fylld av kut och fys togs superettan laget ut och känslan som uppstod var megamycket glädje! Såg jag saknar dig på bio med finaste flickorna.

Skolan tog fart på allvar och innan vi visste ordet av det bar det i väg till fjällen med el2orna. regn och kallt, tält, fjällvandring, lägereld och mycket mer. Såg Jägarna2 på bio i stan med Lisa och Samuel. Åkte ner till Borås på Knallecupen. Kväll med elarna som kan glömmas, spår var ordet.

 

Vi jobbade på konsum i klubbens ord. Hjälpte kunder m.m. Paltcupen i Umeå. Mamma fyllde 50. Superettan premiär mot Solna och Rissne, en vinst och en förlust. Gunder gick bort... Vi tog revarns mot rissne hemma och vann.

Novemberlovet började, tog det lugnt, några tipper till stan och annat trevligt. Hade kväll med klassen hos lina, pizza, svensson svensson och mys. Införskaffade mig en ny mobil och fyllde 17år på jorden. Begravning för gunder och hans far Erik dog.. Kväll med laget, förrätt hos malina, middag hos johanna och efterrätt + lekar hos Felicia. Sandra genomförde sin skolliosoperation i Umeå där hon låg i 2veckor medans jag och frida tog hand om hemmet.Vi vann över Solna hemma. Första snön landade på backen. vi började inriktingarna på skolan (fritid). En hel helg hos fröken mattsson, massa tjoller och skratt!

Vi åkte ner och över till Åland och vann mot Jomala (helt otrolig match!) och helgen efter var det dags igen. Hemma mot Jomala och seger vilket innebar allsvenskan efter nyår. Sandra fick komma hem från Umeå. Lucia och Pappa fyllde år. Jullov och julafton som spenderades hemma och nyårs spenderas i Skeå.

Ikväll säger vi tack och hej 2011 och välkommen 2012

 

back on old track

Kategori: Vardag

Julhelgen har lidit mot sitt slut men trevligt har det minsann vare!
Massa mat, paket och trevligt folk =)

morgondagen spenderas i Skeå och träningen är tillbaka efter ett juluppehåll på 4 dagar, nu kör vi och på Fredag är det dags för den årliga Nattsmashen och las chicas kommer leverera! :D

Merry Christmas!

Kategori: Allmänt

dan före doppare dagen, redan i förrgår hade jag fixat och slage in alla julklappar! Det är nog något som kommer gå till historien! och för en gångs skull känner jag julkänla på riktigt, allt känns mysigt och lugn, det var länge sen! =D

Snart äre klart!

Kategori: Vardag

Företagsekonomin avklarad för alltid, känns skönt! =)
Uppsats skrivning på svenskan och sen en bf lektion innan man slutar för dagen! :D
Hem med tidigare bussen meega!

One week left

Kategori: Vardag

Om 6 dagar är det alltså Julafton, känns lite sjukt faktiskt? känns inte som det var så himla länge sen det var gröna gräsmattor, grönt uppe i trädtopparna, plaskade vatten och en steekande sol =)

Söndag alltså, och 4dje advent för den delen =) har spelat julmusik hela morgonen och plockat undan och städatat rummet, lite plugg kvar och ikväll är det årsmöte som man ska på=)

Tiden går banne mig fort fram! snart är det sommar igen och jag har gått ut 2an, dvs 1 år kvar på gymnasiet och plötsligt kände man sig rätt stor och snart vuxen!

Bjuder på ett antal bilder från Julen 2010, gud damn det var länge sen jag använde kameran!




Julen 2009, miss you mormor!♥

I do care

Kategori: Allmänt

lyser med frånvaro..

Kategori: Bilder

Livet pågår i full rulle varav att det är smått dött här..
Skola från morgon till kväll, träning kvällen ut och sen återstår det en plugghög

Tänkte ändå visa mig levande, Allsvenskan platsen börjar sjunka in och julen närmar sig med stormsteg

Kan ju även meddela att pappsen fyll år i år och samma dag som alltid, imorn alltså =) Lucia idag dock inte sett någon.. skola och träning som vanligt =)

Awesome! =D

Kategori: Volleyboll

Serieseger och Allsvenskan efter nyår.
3-1 seger mot Jomala idag

WhoopWhoop! =D

Here we go again

Kategori: Volleyboll



Ålandstidnigen 

JIK:s volley-damer hade chansen att säkra en plats i nästa års damallsvenska men söndagens motståndare Norsjö VBK, som också har chansen till uppflyttning, kunde till sist avgå med en för dem mycket viktig 3-1 seger.

VOLLEYBOLL Jomala IK:s damer hade allt i egna händer.

Tre poäng idag hade betytt allsvenskt spel nästa år och det började bra. JIK vann första set med 25-22 och såg ut att ha kontroll på matchen. Men i det andra setet började hemmalaget slarva och Norsjö kunde ta över matchbilden.

-Vi började slarva och det gjorde oss stressade, säger JIK:s tränare samt spelare Adrianne Marie.

Bortalaget, som vann det andra setet med 25-22, fortsatte ånga på och JIK kunde inte stoppa dem.

-Vi kom tyvärr aldrig tillbaka in i matchen, säger Marie.

Norsjö kunde till sist vinna matchen med 3-1 efter att man vunnit det tredje setet med 25-18 samt det fjärde med 25-14.

För JIK:s del väntar nu returmöte inkommande helg och för att laget med säkerhet ska spela nästa års damallsvenska krävs tre poäng.

Victor Sundqvist
(länk till bildspel från matchen)
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
http://www.alandstidningen.ax/gallery.con?id=922
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Volleyboll: Det blev en tung förlust för Jomala IK:s damer i Superettan när gästerna Norsjö VBS for iväg med alla tre poängen på söndagsförmiddagen. JIK förlorade med 1-3 efter setsiffrorna 25-22, 22-25, 18-25 och 14-25.
Norsjö går nu upp i ledningen i tabellen med 10 poäng, JIK är två poäng bakom och för att JIK ska ta sig till Allsvenskan så krävs troligtvis en seger som ger tre poäng när lagen möts igen inkommande helg. Rissne är ytterligare en poäng bakom JIK och ska möta bottenlaget Solna två gånger ännu så dom tar sig högst troligt till Allsvenskan efter jul på endera JIK:s eller Norsjös bekostnad.

Radiointervju
↓↓↓↓↓
http://www.radiotv.aland.fi/sport.con?iPage=5&iArticle=41600
↑↑↑↑↑

Lite morötter inför kvällens träning, en träning kvar innan det är dags igen.
Match mot Jomala men denna gång på hemma plan, en match om en Allsvensk plats efter jul, är vi taggade? svar JA! :D


Vi ses i hallen på Lördag! :D

What doesn´t kill you makes you stronger

Kategori: Vardag

Ledig från skolan idag, awesome feeling!

Tog sovmorgon och hade inte tänkt göra direkt mycket, bara chilla! Mycket välbehövligt och skönt såklart!
Fredag imorn, F.ekonomi, svenska och sen bodaborg - skoldagen slut och helg! :D


Season 1 here I come! :D

'There is no privacy that cannot be penetrated. No secret can be kept in the civilized world. Society is a masked ball where everyone hides his real character and reveals it by hiding.' - Ralph Waldo Emerson

awesome feeling!

Kategori: Vardag

Efter en natt på ca 4,5 timmar sömn slet man sig upp och for på skolan. Sitter på lektion som räcker i 1,20min till... utan lärare, blir det mycket gjort? nej inte direkt...

Denna helg kan kort sammanfattas, Höjden av lycka, enorm glädje och en awesome feeeling! för er som inte visste och inte läser norran, jo det var så att NorsjöVolley tog 3poäng mot Jomala! :D


Christmas feeling

Kategori: Allmänt

tryck F5 om ni inte ser en ny header osv ;)

sweet sweat! =D

Kategori: Vardag

Känslan som uppstår efter en bra träning är rätt frän!
Samtidigt som kroppen är hur slut som helst finns fortfarande energi kvar, den glädje som uppstår inombords den känns rätt gudomligt bra! när man hamnar i ett sånt där flow som bara fortsätter allt bara fungerar precis som det ska, allt verkar så enkelt!

Imorgon åker vi mot skeå, tar flyget ner och tar färjan över till finska marker, till Åland närmare bestämnt, dags för match mot Jomala och svar ja, jag är taggad! till 1000! =D

tycker förövrigt att ni ska ta och kolla in vårt fina lag, kvar över 7 typ nu på Västerbottensnytt ;)
Ha en trevlig helg så hörs vi en gång i framtiden! :D