That's what friends are for

Kategori: Allmänt

Alla älskar

Kategori: Vardag

Alla älskar Norsjö och dess människor!
http://www8.idrottonline.se/SodertelgeVBK-Volleyboll/Nyheter/Egnanyheter/Vihaderoligt/

Vilken helg!

Kategori: Volleyboll

Kan konstatera att denna helg har vare awesome! två dagar, två vinster :D
Idag stog RIG Falköping för motståndet och de fick se sig besegrade med 3-0 i sett! :D


flowet är magiskt!

Kategori: Volleyboll

Seger idag mot Södertelge! skön vändning må jag säga, från underläga 0-2 till vinst 3-2, plockade hem 2poäng mot serieledarna :D Feels good to be good!
Flowet som uppstår när allt bara fungerar är magiskt!


Imorgon väntar RIG falköping, alltså sveriges volleybollgymnasium. Spännande och jag längtar kommer bli kul att mäta oss mot dom! :D

remember the good times

Kategori: Vardag

Fredagsmys är vad som gäller ikväll, har ett OneTreeHill maraton för mig själv instängd i rummet med datorn och en mysigfilt. Ibland behövs det inte mycket för att njuta av livet, har även hälsat på min lilla älskling ikväll, en som alltid blir lika glad och busig när man dyker upp.

Börjar känna taggen för morgondagen, första Allsvenska hemma-matchen, så det får väll räknas som en premiär det med, känns sjukt bra!

You are one of a kind!


life is good

Kategori: Vardag

Nu har "coola" gänget lämnat the crib och vårt vackra samhälle, en kväll med Lisa, Jonte, Samuel & Jesper, en trevlig kväll med mycke skratt, skoterbrudarna (lovve och erica) hälsade oxå på.
Nu blire engelska och reglion... en dag imorn med... =)


when i look at you

Kategori: Vardag

Har då landat hemma igen helt död i kroppen...
Vi tog med oss 3poäng från söder efter en vinst mot lund och en förlust mot göteborg. Med nattåget hem och direkt på skolan och lektion efter lektion.. kom hem för ca 2 timmar sen och ska bara chilla ikväll, väl behövligt!

det var tider det!

Kategori: Volleyboll

Fredag igen och veckan har typ gått rätt fort ändå. Igår var man på möte om Tyskland och har insett att det inte är så himlades länge kvar typ 3veckor! Packa väskan se nyaste onetreehill och sen sova, spännande fredagkväll jag vet! ;) men, men åker från norsjö just efter 5 på lördagmorgon så det förklarar ju saken, Lund står för motståndet på Lördag och Göteborg på söndag. Späckad och spännande helg! :D





Det va gammla tider det!

then we go again

Kategori: Vardag

Slutade vid 12 och tog tidiga bussen.
Gjort bort lite läxa och chillat hemma, nu blire mat och sen träning.
See you later!

Allsvenskan nästa

Kategori: Volleyboll

Åkte vidare med bussen efter skolan och hoppa av i Norsjövalln hos johanna. Nästan alla i laget anlände, käkade pizza och en mycket god efterrätt! hem och packat väskan imorn bär det av neråt landet igen och över på finskalandmarker, Åland och Jomala igen men denna gång i Allsvenskan, nu kör vi brudar!

I belive

Kategori: Allmänt

För många kan en blogg vara ett sätt att låta folk "känna dig", hålla koll på hur många som läser den varjedag. Det första du gör när du vaknar, när du har tid över och innan du går och lägger dig. För många är det en del av sitt liv. Lägga upp bilder på kläder man har på sig, man vill att andra ska se och tycka till.. duger man, är man tillräckling att tycka om. Många bygger upp en identidet som många kanske gömmer sig bakom, man har skapat en karaktär, en karatär man måste leva upp till. Jag och andra ungdomar vill bara igentligen bli accepterade precis som vi är och inte vilka vi borde vara. Alla gör misstag, pluggisen i klassen, den populära idrottskillen, den snygga tjejen i klassen, festprissen. Ändå är vi rätt lika ändå, kille som tjej, tönt som populär.
Vem har flest vänner på facebook? vem får mest "gilla" på sin nya profilbild, livet är rätt sjukt enligt mig. Men en del hos alla, våga vara dig själv är ett väl använt uttryck bland oss, men hur många lyckas igentligen? jag är då en av dom som inte alltid gjort det. Jag har klarat mig ändå och kommer göra det i fortsättningen men jag tycker det är något man ska försöka iallafall. Det finns saker som jag håller för mig själv, eller berättar för de jag verkligen litar på. Alla har sina upp och nergångar. Det är okej att vara glad och att vara ledsen för den delen också. Jag vet hur det är att känna att man inte räcker till, man är inte nog bra. En dag kommer den synen att ändras och det är upp till en själv. Det finns mer männsikor runt omkring dig som bryr sig om dig än vad du anar. Vänner är viktiga att ha i livet, vissa kan verkligen vända en dag från den värsta morgonen till en dag som slutar som en bra kväll. Det handlar om att hitta sin plats, något som kan ta hela livet. Jag är 17år, 17 år har jag levt på denna jord... Tonåren är rätt märkliga och inte minst rätt fantasiska. En tid du kommer minnas under livets gång så varför inte göra den minnesvärd, något du vill minnas. Längst upp på min header står några ord som påminner varje gång. "stop wishing your life was diffrent and live the one you have, because it's the only one you've got"

Den här bloggen är upp till var och en att läsa, jag bryr mig inte om det är 1,10,100,1000 eller 10000000 personer som läser den. Jag skriver den här först och främst för mig själv. Ibland går jag och tillbaka och läser vad jag skrivit  tidigare och olika bilder, det väcker minnen. Många väljer att ta bort sin blogg när de slutar skriva, men jag vill ha kvar den.. inte för att ni ska läsa den, utan för att jag själv ska kunna göra det.

back on old track

Kategori: Vardag


Första skoldagen för denna termin, rätt skönt med en lugn start! slutade 12 och tog 13.20 hem =) Träningen idag bestod av match mot SkeåRUTIN, efter flertal bollar gick vi hem ett steg närmare Allsvenska premiären på söndag.

remind yourself to be happy

Kategori: Vardag

Åkte med Tilda hem till henne igår, vi satt och prata åt glass och hade nostalgikväll med gladiatorerna, fortfarande helt okej.. men måste erkänna det var bättre för 10 år sen.. :/ aja vi pladdra på och vips va klockan 12 och jag drog hem. Det var otroligt länge sen det var bara vi som hängde och vad jag har saknat det gumman. Det var sjukt trevligt tack för kvällen! =D <3


nått år sen men du är lika söt idag!

Have you ever wondered what marks our time here? If one life can really make an impact on the world? Or if the choices we make matter? I believe they do. And I believe that one man can change many lives... for better or worse!

Happiness comes in many forms - in the company of good friends, in the feeling you get when you make someone else's dream come true, or in the promise of hope renewed. It's okay to let yourself be happy because you never know how fleeting that happiness might be.

they are not you

Kategori: Allmänt

found you

Kategori: Vardag

Gådagen spenderade jag i Holmsvattnet, efter jag och Lisa sett tv och tjollrat som vanligt åt vi mat innan grabbarna grus anlände, Jesper och Samuel alltså. Vattnet värmdes i tunnan där vi umgicks typ resten av kvällen, de lämnade oss efter två nån gång då jag och Lisa snabbt kunde somna in =) En riktigt trevlig kväll med finfolke
Snart äre dags för träning igen, 4 pass kvar innan Jomala och Allsvenska premiären.. Sista helgen ledigt fram till 25 feb nu är det snart dags igen, men det känns ändå rätt okej! :D