MIRACELS

Kategori: Bilder

Katrineholm, U21sm 2012

Kategori: Volleyboll

Hemkommen från de gröna gräsmattorna, soliga och varma vädret och ett U21sm på det!
Det har varit en otroligt rolig helg med både framgångar och motgångar. Efter att ha förlorat kvartsfinalen med nöd och näppe kändes det inte alls bra... så surt!

Men vi tog nya tag och vann allt under söndagen så vi slutade tillslut på en 5te plats, helt okej ändå! =)

den 10 maj åker vi ner igen, till Gislaved och U19, redan revarssugen! :D

Tack för i helgen brudar! =D

U21 sm! :D

Kategori: Volleyboll

Slutat APU-n för idag. Börjat plockat fram grejer och sen åker de ner i väskan. ikväll sätter vi oss på tåget neråt igen och denna gång för att spela U21sm i Katrineholm! :D Tagga Tagga Tagga brudar! ;D

let's go NVK!

life goes on

Kategori: Vardag

I fredags hade vi klubbavslutning, serverades tårta, lektes lekar och delades ut priser samt diplom.

Tårtorna bakades av vår alledeles egna Johanna Wikberg och delvis Cilla från Café 56
Riktigt goda var dom! :D

Lördags jobbade jag, stängde och kom hem vid 4 =) Lite extra cash skadar inte! :D

Söndag gjorde jag inte mycket alls, små städade och gjorde bort lite skolarbeten =)

Måndag och ny vecka, 3 dagar på Arenan + en skoldag. Träning mån-ons och sen sticker jag och mitt U21 gäng ner till Stockholmstrakterna och lirar SM, taggad!!! :D

Förra året kom vi hem med ett brons, hoppas vi får med oss någon
valör upp till norrland detta år med! :D

Du är guld värd!

Kategori: Allmänt

The a team

Kategori: Volleyboll

Smfys och boll i måndags, boll i tisdags, spinning igår och träningsmatch ikväll!
Vi tränar på som vanligt och om en vecka sätter vi oss på tåget till Katrinelholm och U21sm
Kommer bli mega nice! =D

Tur man har söta lagkamrater! ;)

Så tiden går!

Kategori: Vardag

Börjat på den 5 APU-veckan, 3 kvar + 3 veckor skola.. herregu så tiden går!
Ska sätta mig och göra en massa skoluppgifter som ska va klart imorn.. Sen är det träning och som vanligt missar man hockeyn... :( Men men, hoppas de vinner iallafall! :D


Herregud vad jag saknar denna flicka!!
Min andra hälf och bästa vän! Inte träffats på två veckor och annars bara en gång i veckan... Vi som brukar sitta ihop, ville bara säga du är GULD värd!

Happy times! =)

Kategori: Vardag

Vid 7 igår kom Samuel hit, vi såg en film och låg å pratade =) galningarna Jesper och Markus ringde och fråga om de fick komma, 8 mil senare med epa var dom här, mycket trevlig kväll iallafall, vilka guldgrabbar! =D

"Happiness is not a destination. It is a mood, it is not permanent. It comes and goes and if people thought that way then maybe people would find happiness more often."

bättre sent än aldrig!

Kategori: Bilder

Kom på mig själv att jag aldrig lagt upp bilderna eller berättat något om Tysklands resan!
Så här kommer det, bättre sent än aldrig brukar man ju säga...
Bilder kan hamna i viss oordning och kanske inte är de vackraste men, men


Söndag förmiddag och vi intar lunchen på Umeå flygplats, mumms!

Här bär det alldeles strax iväg

Hungriga och stressiga slängde vi i oss en pastatallrik på arlanda utrikes, efter en borttappad mobil (kom pås i flyget minutrarna före start) men paniken kunde lugna sig när camilla sprungigt och hämta den och planet kunde lyfta.

Lena han även hon känna paniken då hennes väska inte fanns med på rullbandet vårat. Med hjälp att spåra den visade det sig att den tagit en tur till Wien men var nu påväg till Frankfurt, skönt att den hitta hem!

Lite chockade över hur stor en flygplats kan vara (den 3dje största samt mest trafikerade i Europa) hitta vi denna lite uderliga hytt. Detta är då stället där alla röksugna packas in och röker.. stanken kände vi ända ut!

På en stor flygplats finns massor med folk, och är rätt långa avstånd. Detta har man då löst med gåband, tycker rulltrapper är lathet, men det här tar priset!


Detta är då dom ynka kvadratmetrarna vi samsades 4st på, kan då tilläggas att det icket var så här fint och rymligt hela tiden.. Vi "städade" till det rätt fint, golvet var knappt synligt, Att bo så här tätt inpå varann gör att man lär sig en hel del om varandra. T.ex

Lisa Lövbom, en som klarar av att ha minipalisk packning (kunde tro hon skulle bort över en kväll). En som ställer väckaren och är uppe i samma stund som den ringer (om den hinner börja ringa då). Är riktigt snabb på duscha och en otrolig motsats till alla tidsoptemister, hon får så gott som panik om hon verkligen inte är i tid.

Carina Nilsson, ska ha allt i ordning. Lägger upp kläderna för nästa dag ihopvikta och på rätt plats. Lite seg vad det gäller att göra saker, ta ett tag innan hon börjar. Denna människa gillar choklad, det ska då vara Polly eller Marabou och såklart följde sånt med från Sverige. Riktigt kul brud som fick oss att garva gång efter gång. Du är allt söt!

Elin Karlsson, en babblare. Berättade om allt möjligt och nog fick vi oss ett par skratt nog! En person som inte bryr sig speciellt mycket utan lever för stunden. Gillar att ligga och lyssna på musik och är stundvis en riktig bokmal.

Första dagen samlades vi och fick träffa de Tyska, Belgiska och Finska studenterna. Vi lekte lekar och lärde känna varandra i på den tyska skolan


detta är då en bild inne på skolan, det var verkligen inte lätta att hitta, allt såg nämligen likadant ut.. alla trappor, alla våningar och alla korridorer...
Sedan väntade praktik i 3dagar, lite komplicerat men är fortfarande riktigt imponerad hur mycket tyska jag kommer ihåg från högstatiet, min "tyska" + kroppspråk kunde lösa det mesta (inga hejjare på engelska om man säger så...)
Jag var då på


Rätt likt en svensk förskola, dock "burades" barnen in när de skulle sova (andra bilden) sen tycker jag toa båsen var lite gulliga.
Spenderade även halva onsdagen och lördagen i Frankfurt. Som hade ett par (extremt) stora gallerier. Bland annat MyZeil som var alldeles ny. och riktigt häftigt! den var enorm och utifrån gick det som in ett hål som forsatte genom och in i gallerian som var av glas, svårt att förklara men med lite bilder kanske ni förstår.

Var iallafall riktigt häftigt! =)
NewYorker blev en favorit affär där i stort sett alla vi ungdomar hade en påse från (jag 3st)
och även lite kul att vi hittade HM, samt den största ESPIRT. På en av gallerierna kunde man gå upp på en takvåning samt ännu högre upp på ett slags torn. Riktigt bra med utsikt!



Detta kan kallas höga skyskrapor, bland annat europas näst högsta! (den i mitten) 259m och 56våningar!

Just de ja! Jag träffade Lena Braun också! Hade snackat med henne om att jag skulle till Tyskland och vi styrde ihop och träffades! superkul, tog en fika på Starbucks, gick till en liten speciell bro osv.


Den här bro jag nämnde, Det här är alltså uppe på den, räcket är fyllt fram och tillbaka med hänglås, här har olika par ristat in namn, låst och sedan kastat nyckeln i vattnet som ett bevis på kärleken. Tycker det var rätt fint och gulligt!

Vi var ju i Tyskland under Fasching, en karneval-vecka helt enkelt, riktigt häftigt, mafigt och kul!




Som en tradions sak stormade man och kinappade "frankfurts drottning" med hanbojor och förde ut henne bland publiken.

Jag åt även den godaste efterrätt jag smakat på! tänk er en varm subwaykaka, fast godare med glass och chokladsås. Finns en rätt bokstav för att beskriva det MMMMmmmmm! :D

Här lever telefonkiosken kvar och "herr går man" ser ut på detta viset!

Detta var alltså våran frukost och lunch i en vecka typ... åt inte baguetter 3 veckor efter jag kom hem.. var så himla less... Tacka vet jag sveriges skolmat! den är iallafall mer än mackor och dessutom varm!
Men godisbitarna som vi fick vissa dar var riktigt goda!
På tal om godis, vi blev rätt goda vänner med våra finska grannar, kan säga att finsk choklad är gudomligt gott!! det tyckte även vår egna chokladdrottning Carre!



Vi fick även en guidad tur i "gamla stan" i Limburg. Hur intressant det var är en annan sak, Fick iallafall veta att orsaken till att Holland/Nederländernas landslag har orangea "dräkter" (deras flaggar är ju, vit, röd och blå) har med en gammal gubbe vid namn William of Orange.
Här får ni lite bilder från turen.
Lisas jättesmile på bilden beror på att en av belgarna just (tydligt inför alla) kollat in hennes rumpa medans hon böjde sig ner


En bild på alla lärare, och deras projektmiddag =)

Detta var den godaste maten under veckan, även den som såg mes ätlig ut, fanns värre!


Våra lärare hittade även sina favoriter i butikerna, karneval över allt kan man säga!


Vi sa utvärderade projektet och sa hejdå! =)

Just de, får ju inte glömma denna läckerhet, har pizzerian stäng, gå till pizza-atomaten

En vanlig reklamstople i tyskland! =)

Denna resa var över på 7 dagar och sent på söndakväll landade vi i Ö.Falmark. Howe sweet home!






we go again

Kategori: Vardag

Var en sväng med skotern på förmiddagen, mysigt! =) sol men dock blåste det lite grann om kinderna.. Ikväll satsar man på träning och hoppas kroppen orkar med det! varit still alldeles för länge!

Feels good !

Kategori: Vardag

Skellefteå vann, nice! =D

Kvällen spenderades med en gäng 94or som drällde runt i bilar, så mycket gör man när man är i Norsjö =) Ska ta och närma mig sängen, känns mycket piggare idag :D


Förra årets slutspel, svar ja ni ser inte i syne! det är mina kära småsyskon de dära! =)

Vinna eller försvinna

Kategori: Vardag


idag gäller det.. Snälla vinn! bevisa vilket AIK som är det enda och riktigta! :D

The world

Kategori: Allmänt

Det är sjukt hur mycket människor kan betyda för en!
Man har sina upp och nergångar, men verkliga vänner stannar där ändå. De finns där, när man behöver de som mest. De kan lysa upp ens dag och vända ens humör från botten till toppen. Tack för att ni finns, skulle inte vara det samma utan er. Jag ska vara sjukt rädd om dom jag har.
Nämner inga namn, men känner du igen dig, ta åt dig!

On the right way

Kategori: Vardag

Känns som det vänder lite granna, inte lika mega tugnt huve och idag kan jag andas genom näsan. Åt till och med middag och kände smaken av maten, awesome. Kikka och Erica tittade förbi, men jag kryar upp mig och hoppas jag kan hänka imorn istället!  =)
Ska ta och duscha och ha mitt egna lilla fredagsmys! <3



Miss the late summer nights! :D

as you walk away

Kategori: Musik

Nä för tusan...

Kategori: Vardag

efter en lugn kväll som innehöll en tmmas powernap blev de godnatt på riktigt, feberfrossa och en obehalig natt senare vakna man vid åtta och halvsov till 11 gjorde mig lunch. Sett en film och bara haft det chilll..

Kunde ha vare bättre...

Kategori: Vardag

Mitt huvud vill sprängas, jag är varm som ett tok men fryser...
Mina bihåler lever sitt egna liv, vilket jag inte tycker om..

Nä nu vill jag vara frisk! tog mig iallafall på skolan idag, tugnt men när man har en teoridag i veckan är det ingen höjdare att missa.. Ingen träning ikväll. Tar en alvedon och går och lägger mig

Young, wild and free

Kategori: Vardag

Ledig idag, känns magiskt skönt kan jag säga, en skoldag och praktikdag och sen är det påsklov! :D


dags att ta tag i veckans APU-uppgift!

memories we keep

Kategori: Vardag

Hade en riktigt bra Lördagskväll, den började hos Lovve innan vi gick över till Födelsedagsbarnet. Folket strömmade in och tårtan tog slut liksom mycket annat. Lite lekar m.m senare, var dom flesta i form och drog hem. Jag och några till spatserade till Sörbyn och Sebbe.

18årningen som firades samt lina har idag tagit körkortet! GRATTIS brudar! :D

Igår var jag hur duktig som hellst, rensade bort en massa papper och dylikt. Damsugade och damtorkade, tillochmed bakom sängen, bordet och bokhyllan. Skurade golvet och renbäddade sängen. Morgondagens projekt blir att tvätta fönstren och byta gardiner, snacka om att mitt rum skiner som aldrig förr!


tänk vad tiden går, snart är det två år sedan!