Äntligen fredag!

Kategori: Volleyboll

Ungefär så känns det även om denna helg kommer vara typ fullsmockad.. men men alltid något iallfall! =)

Kom mig hem kring kvart i 3 och har sen dess fixat lite stuff, mamma har dragit iväg på Källan med andra Styrelse och volleyfolk. Ikväll finner ni 4 av oss i representationslaget på Konsum för att packa era varor mellan 5-7 :) Och ni glömmer väl inte att de är hemma match imorgon! 14:00 i hallen såklart :D

Verkligheten slog tillbaka...

Kategori: Vardag

Efter gårdagens "chilldag" kom verkligheten sabbt tillbaka idag. Åkte med 7 bussen imorse och hade körlektion på morron efter den hade jag möte på skolan gällande projektarbete som vi sedan jobbade med fram till halv 1. Sen började dagens lektioner och kort därefter va de slut. Jag och Carina for för att fixa lite grejer och 17:20 satt jag på bussen och kom hem för dryga timme sen. lång dag som fortsätter med plugg.
 
Varför har dygnet endast 24timmar? hinner ju inte med mitt liv då ju!

#love #life

Kategori: Vardag

Att börja veckan med det tuffaste schemat är inte kul, men när de sedan går upp för en att man efter att ha omtänksamma och snälla lärare få ledigt dagen efter blev den genast inte lika hemsk. Ska njuta av denna dag!
 
 

24 november

Kategori: Vardag

Fredagskvällen var kort sagt, trevlig, rolig, händelserik, nya bekantskaper och rätt mysig. Lördagmorgon var väl kort sagt då motsatsen. Efter att ha spenderat dagen på stan med familjen kom jag äntligen hem! Kompenserar gårdagskvällen med plugg och en tidig kväll! :)
 
 

tired.

Kategori: Vardag

Efter träningen i måndags hade rätt så mycket ont under min fot.. Så ont så jag knappt kunde gå på den främre trampdynan.. Tog en alvedon och gick till sömns.. men hade ont när jag vakna, tack och lov inte lika hemskt som på kvällen men bad ändå mamma ringa om en tid hos sjukgymnasten i Norsjö, hon hade fullt men fick en tid hos en läkare kl 3. En läkare som sa jag var tvungen att skaffa en pelott (stavning) och att dessa problem är bestående, när man fått de så har man det. Känndes ju.. positivt.. fick även en röntgen remiss. Onsdag och jag har haft mindre ont (gick i mina gympaskor och ljutna sulor hela dagen) Imorgon har jag tid på Reko i stan och på Fredag ska jag rötgas...
 
Förlåt om jag klagar, men jag är så fruktansvärt less. Jag vill va hel, skadefri och frisk. Jag vill kunna träna fullt ut men det är bevisligen för mycket att begära. Btw, kolla in Sportnytt 22.00 på SVT2. Någon som får mina bekymmer att vara en fis i världen! Allt kredd till Victor som inslaget handlar om!
 
 
 

Halken! =D

Kategori: Vardag

Åkte till stan igår kväll med Jimmy och Erica vid 8 och efter en tur på kvatum hängde vi i läggan hennes och somnade där efter nån gång, 7 befann sig jag och Jimmy på Guldstaden. Strax efter kom även Jimmy J och Hanna. Dags för halken som jag fruktat! Men shit, de var så sjulkligt kul! :D
 
Kvällens träning gick för övrigt riktigt bra! Dags för lite snab plugg och sen sova
Inte länge kvar till jul nu!

Awesome!

Kategori: Vardag

Så var studentmössan beställd!
 
Känns sjukt hur fort tiden går, jag började skolan som 5år och 9månader gammal och går ut som 18år och 7månader. Det känns dock helt okej, trots att jag faktiskt inte tycker skolan är lika hemsk som alla vill påstå. Jag har lärt mig massor och inte att förglömma, vilka underbara vänner den gett mig!
 

Sån klok människa

Kategori: Vardag

 

Helg, underbara helg!

Kategori: Vardag

Gårkvällen, blev riktigt bra. Riktigt fredagsmys med bland annat Ted-filmen =) Match idag, vinst 3-0! mer behöver man nog inte säga, grymt brudar! :D

SAIK leder förövrigt med 3-0 mot rögle, bud regerar! :D

time to turn around

Kategori: Vardag

Denna sunkvecka börjar äntligen vända! Gårdagen i Luleå var helt okej, riktigt mysigt område faktiskt! =) dock blev jag inte mycket klokare på min framtid men, men.. Träffade även Mats min kusins man, lite mysistiskt när de är hon som jobbar där men, trevligt i alla fall! =)
 
Kvällen har spenderats på Jump-in och Sporthallen, sista träningen innan match, och inte för att skryta eller så men shiiit vad vi är grymma! :D
 
Snart bär de av till sängs, skola, banken och sen kommer samuel. Lördag är det match! :D
NVK - Jomala, see you there!

Segern är ljuv!

Kategori: Vardag

Hemmapremiären är avklarad och det kunde inte slutat bättre! 3-0 (25-14, 25-15, 25-16)
Good job girls, we rock the world! :)
 
Just intagigt strömming till middag och ikväll väntar blåbärspaj, Grattis på Farsdag pappa! :D
 
 

Vilken helg!

Kategori: Vardag

Gårdagen, ja den kan beskrivas på olika sätt. Allt från glada rop till tårar. Vi var som sagt med klassen i Bergsbyn. Eller ja först åt några av oss på Dallas. Drog iväg ut dit och spenderade kvällen där till 12 nån gång innan några av oss drog in till stan och mötte upp några. Fick visa legg för första gången efter jag fyllt 18, efter ett stort fråge tecken fick jag ett Grattis, ja alla hade bevsligen inte fyll koll på vilket datum det var dagen till ära. Kvällen avslutades med trevligt sällskap och efter lite natta-mackor somnade jag och lovve in efter en sammanfattningsvis händelserik kväll!
 
Vaknade upp imorse vid 10-11 och efter de begav vi oss hem mot Norsjö, kring halv 3 for jag till sporthallen och norsjös Volley2000 tunering som lockade om kring 20lag, d.v.s en heeel deeel speedade ungar! Trevligt var det iallafall och ett gäng nöjda ungdomar kommer nog somna gott inatt. Känns kul att vi ur representationslaget kan göra nått för de som alltid ställer upp för oss ibland också, älskar norsjö volleys förening, det är nog den bästa tänkbara!
 
Kvällen min kommer spenderas med en hemskrivning i psykologi sedan en tidig kväll för imorgon är det dags äntligen hemma-premiär! och som vi har väntat och längtat efter denna dag! SollentunaB står för motståndet och vi kunde nog helt enkelt inte vara mer taggade!
 
Vi ses imorgon 14:00 i sporthallen!

äntligen 18 år! =D

Kategori: Om mig

Den 7 november 2012, min artonde födelsedag som jag glatt kan dela med kladdkakans egna dag! =)
Började dagen med att öppna ett första paket, vilket innehöll ett mycket fint halsband från min käre vän!

Frukost, projektarbete och sedan 2 lektioner innan skoldagen var över. Kom hem vid 4 och har just sleva i mig fläskfilé och potatisgratäng. Denna dag är en bra dag! :D
 
 
 

4 november

Kategori: Vardag

Blev en riktigt bra match att se igår! SAIK vinst med 7-3 gjorde de hela inte mycket sämre, avslutade med middag på MammaMia efter innan de bar av hem igen. Kom hem just efter 9 drog nästan direkt vidare till Julia där jag sedan spenderade kvällen lång! =) Tog en sovmorgon i morse och idag blir de lite körkortsplugg och troligen gymmet =) Ha det! =)
Lägger in några bilder från hockeyn sen
 
Hej, mitt vinterland! :)

Hockey ikväll =)

Kategori: Vardag

Snart bär de av mot Skeå, Kraft Arena och SAIK-HV71

Helg igen! =)

Kategori: Vardag

Började dagen med att vakna kring 6, åt frukost och tog mig till Arenan där 8 timmars jobb väntade. Gick faktiskt rätt fort, trots allt :) 3 gick jag hem och i dörren möttes jag av en hyperglad hund vid namn Pio. Myste med han ett tag, ätit middag och ikväll blir de hockey med Kikka =)
 
Hoppas alla får de trevligt på Folkparken och vaknar upp med en helvettes skallebang och illamående, för de slipper jag iallafall! =)
 

Nostalgi väcktes

Kategori: Vardag

Sitter och gör mitt turismarbete som ska va klart till veckan. Kollade på Åbergsmuseum och blev då påmind om Trazan och Banarne, och inte minst Olyckan, shit vad läskig han var när man va mindre...
 
 
Lite nostalgi-känsla över de hela måste jag säga! =)
 
Snart bil det mat och sedan träning, som en vanlig torsdag! =)
Jobb 7-15 imorn också!