end of 2012

Kategori: Vardag

känns som en riktigt dagen efter i kroppen, huvva!
Nattsmashen var färdigspelad och bortplockat långt efter midnatt och jäspandet var titt som tätt hos många. Kan även säga grattis till mina systrar som gick segrande ur Amatörklassen! Själv åkte jag och mitt lag ut i kvarten mot ett av de två finallagen i motionsklassen. Men kul hade vi liksom många andra! kom mig isäng kring halv 5 vilket resulterade i en skön sovmorgon!
 
Nyårs blir med all sannorlighet i skeå, förhoppningsvis blir det ett trevligt och bra avslut på året! =)
 
Idag fyller min vän Carre 18år! Stoooort grattis till den tjejen! :D
 
 

Välbehövlig hemmakväll!

Kategori: Vardag

Efter denna julhelg kan jag rakt upp och ner citera min vän Lisa - "Jag är för gammal för sånt här"
Helt slut från minsta till kroppens största del. Dock mycket trevligt vissa stunder. Så var julen 2012 överstökad och endast 4 dagar står kvar på detta år, shit pommes! nyårs vet jag inte vad som händer, Norsjö? Stan? eller bara en hemma nyårs. Vi får se vars det hela bär. Ska därinnan hinna med Nattsmashen vilket nog kommer bli trevligt, liksom de alltid brukar va från de att man var liten har de blivit en årlig tradition.
 
Imorgon bär de åter åt skeå, denna gång för att hälsa på faster med familj och sen gemenskap med laget :)
 
Hoppas att alla haft en bra jul och redan taggat om till nyårs!

God jul!

Kategori: Allmänt

*

Kategori: Vardag

Efter en riktigt mysig kväll igår med "ensam hemma" och gottigheter somna jag sött in och tog en välbehövlig sovmorgon imorse. Granen är klädd, alla julklappar är inslagna, tjälaknöl inne i ugnen och snart sätter jag på "love acually" för ännu mer julkänsla. Julafton, jag väntar på dig!
Tar nog en trip till hallen ikväll och lirar lite boll. Måste bara älska ledigheten!
 
Idus Scott Tayor once wroteDo not look back and grieve over the past, for it is gone. And do not trouble about the future for it is yet to come. Live in the present and make it so beautiful, that it will be worth remembering."

Now it is christmas time

Kategori: Vardag

Gårkvällen spenderades på Folkparken, mycket trevligt och sen kväll blev det. Några få timmars sömn innan de bar av hem för jobb på badhuset, slutade halv 3 tog en powernap och åt. Nu inväntar jag kvällens sällskap. Två dagar kvar till julafton!                                                                                                        Love it ♥
 

Andas ut, finally

Kategori: Vardag

Är helt död i veckan, helgen satt nog sina spår trots allt. En hel del mil resta med bil, flyg, buss och tåg. Två matcher varav en vinst och en förlust. 8 spelade sett och en trött Emelie kom hem söndagkväll helt och hållet otaggad på skola. Efter 4 timmars psykologi arbete skickades de sista uppgifterna in. En engelska uppsats några timmar senare. Middag på kronnan med laget och fystest när man kom hem. Ett frivilligt gym som var över på 20min för min del. Hem pluggade och somnade i stort sett i böckerna. Upp och mot skolan en tisdag som jag bara var arg på! klev upp 6 och kom hem ca 12 timmar senare, en dag med sammanlagt(!) 1h 40mins lektion. Fan inte rättvist att bo i boschen!.. Samuel muntra iallafall upp de hela lite granna, mötte upp och spenderade en timme på stan tillsammans, dock var jag megatrött och kände mig väldigt dryg! Kvällen kom och därmed träning. Hemkommen och in i plugget. Idag gjordes 2012 sista prov. skönt!
 
Ingen träning ikväll och ingen läxa, längtat efter denna dag!
Myst med min fina Pio, fikat gott hos Morbror och chillat med gitarren som inte varit framme på evigheter! Känns som jag redan tagit jullov trots att det återstår 2 dagar skola, men de tänker jag glida genom.
 
Både min röda och svarta klänning har kommit och vet ni vad, I love them!

Äntligen julkänsla

Kategori: Vardag

Ja uppdateringen har speglat mitt liv rätt bra, har helt enkelt inte orkat eller haft tid!
 
Slutklämmen innan jullovet är igång och för en gångs skull har jag julkänsla <3
 
Tro det eller ej, men balder har en del i det. Matsalen har aldrig varit mysigare, ljus på borden, juldekorationer, julgran och inte minst julmusik i högtalarna. Några uppträde igår i Caféterian, sjöng och spelade och med lite inside information kommer även något liknande på Tisdag!
 
Julkalderna är den bästa på länge, släng er i väggen folk som kritiserar den!
Allt tjaffs om pepparkakor som är rasistiska och inte minst att dom förstör Kalle Ankas jul för att vissa saker som sänds i evigheter numer är rasisktiskt... snälla människor, lugnen si!
 
Imorgon bitti drar jag med flyget, mina volleybollbrudar ner till stockholm. Dubbelmatch väntar, de sista i superettan! Sen väntar Allsvenskan efter jul! :D
 
 
En kort resume eller ja, lite allmänt från min inre tankeverksamhet. En mysfredag hemma, pappas födelse dag dessutom, grattis far!
 
Avslutar med lite julbilder tagna för ca 2år sedan
Ha det så gött och god älskade jul på er!
 
 

5 december 2012

Kategori: Vardag

Kylan och snön har kommit, eller ja de sistnämna verkar ha glömt Norsjö? Sthlm har ju förtusan mer än oss! Inte okej...
 
Julkaoset har även dragit igång, inlämningar, hemprov, prov, läxor osv bara haglar in allt eftersom :(
Man förlorar ju julkänslan och allt de härliga med december ju.. har försökt komensera det hela med lite julmusik till plugget.
 
Känns som jag ska göra en tidig kväll ikväll, se ikapp lite greveholmavsnitt och sen sova!

mysiga december!

Kategori: Vardag

Matchen igår gick ju helt okej! vinst, 3p, serieledning och klara för allsvenskan med 3 matcher kvar!
 
Idag har jag och carre bråttats med kyla och blåst men 200 lotter fattigare kunde vi nljd plocka ihop allt vårt krimskrams och jag kunde konstatera att denna helg blev riktigt bra! :D
Imorgon är de då måndag och jag börjar veckan med prov... not nice...
 
Måste för övrigt säga Älskar mysteriet på greveholm!