Härliga helg!

Kategori: Allmänt

Gårkvällen spenderades framför tv med familjen, riktigt mysig! For ut och gick en tur med systrarna imorse, sen dess har jag städat och sett hockey hela kvälln, seger för SAIK! :D Imorn kommer Samuel hit, blir ett bra avslut på denna helg! :) skönt med en hemma helg när de två nästkommande spenderas i Stockholmstrakterna :)
Här kommer lite bilder från i Lördags, härligt höstväder! :D

Effektiv helg! =)

Kategori: Vardag

På ett knappt dygn i Arvidjaur hann vi med 3 träningar, mycket snack, sömn, mat och ett dollar-besök. Ritkigt trevligt och jag känner träningsverken i hela kroppen!
http://norsjovolley.blogg.se/ våra Iphone ägare skötte sig bra med uppdateringen så kolla in (bloggen är under designproduktion varför den kan se lite konstig ut)
 
Har för övrig gjort klart engelska uppgiften idag och klarat Fas A på första försöket! =D
Nu väntar bara meega mycket socialpsykologi-plugg, prov imorn...
Pappa kom dessutom hem med kött från 3älgar idag = fullfrys! mumma! :D
 
Föresten, spräckte ett blodkärl på armen under Tisdagsträningen och tro mig, blåmärket har gjort mig påmind om att jag har en vänster underarm, aj vad det smärtat i helgen! typ som att stå och slå sig själv på ett ömt blåmärke...
(syns inte jättebra på bilden, men jag tror ni fattar!)
 

Mot arvidsjaur!

Kategori: Vardag

Fredag och helg med andra ord!
Vad gör NorsjöVolleys A-lagsbrudar då?
Jo, de styr mot Arvidsjaur för att träna 7-9 en fredagkväll, sova på camp Gielas för att sen träna ett morgonpass, luncha träna ett till pass och sen bege sig hem igen. Dags att packa väskan, fixa mat och äta innan Johanna plockar upp mig! Ha en trevligkväll och helg folket! :D
 

Tired.

Kategori: Vardag

Sitter som vanligt kvar på skolan trotts att det var en och en halv timme sen jag slutade för dagen... Detta är det som suger mest med att vara en daglig pendlare.. Varje Tisdag, Onsdag och Torsdag sluta kring två och inte ha en buss förrän 16:15.. Surt när alla andra bara kan fara hem... Jag är less, två år och i stort sett ett år med detta kvarstår.. Alla ställer såklart frågan "Varför flyttar du bara inte till Skeå?" Tja, jag spelar volleyboll 3 kvällar i veckan och spelar matcher, vill hem på helger. Så mitt svar, det ger inget så länge jag vill spela och det tänker jag fortsätta med.
Du som aldrig pendlat "på riktigt", en bussresa på 15min när bussen går varje halvtimme räknar jag inte, förstår nog inte riktigt vad det innebär. Gå till bussen två timmar innan skolan börja, ca halv 7 och komma hem 2-3 timmar efter du slutat skoldagen kring halv 6 tar på krafterna. Det blir ungefär 80mil buss varje vecka.
 
Men what to do? Thats life!
 

I'm a superman!

Kategori: Vardag

Helgen har gått i en himelsk snabb fart! Fattar inte riktigt hur det gick till. Lördagen spenderades i stan med systrarna och mammsen. Fick hem ett par byxor, en tröja, en kavaj och skor.. Så fort försvann fredagens intjänade kronor. Har även hunne med övningskörning i stan och faspåbörjning =)
Har alltid kännts som en evighet tills jag fyller 18, men har insett att det ändast är 50 dagar kvar imorn! :D
 
Nä back to business, svenska prov imorgon, hög tid att plugga flicka lilla!
 
http://norsjovolley.blogg.se/index.html
Iår har vi bestämt oss för att vara mer aktiva på vår blogg. Där kan ni följa med oss på alla våra äventyr!
I helgen väntar en tränings "kort"helg i Arvidsjaur! :D
 
Bild från Carlssons Matsalar i Gislaved under U19sm förra året! =)

Utan dina andetag

Kategori: Vardag

Kom hem från skolan kring halv 3 och bar direkt av mot badhuse där jobb vankades, fredagsmys i plasket! =) Helt okej med folk och kvällen gick rätt snabbt ändå, la mig i soffan och såg 2012 när jag kom hem. Den sluta just och jag ska bege mig mot sängen,  imorn blir det skeå, igen! =)
 

slut tjej, godnatt!

Kategori: Vardag

Ett total-jumpin-pass och två timmars boll senare är man duschad och redo för sängläge!
Kort skoldag mellan 09:30-13:10 innan det vakas jobb mot kvällen, bäst att begesig mot sängen och välkomna träningsverken imorgon, godnatt folk!

elfte september tvåtusentolv

Kategori: Vardag

Efter en mastodont början på veckan har den lugnat ner sig lite, hemskrivningarna är inlämnade, läxan gjord och provet skrivet + att två av veckans träningar är avklarade, detta på ca 1½ dygn.

Idag är det förresten 11sep, två år sen mormor dog, miss you!♥ och ja, detta datum är väl rätt känt allmänt för att vara en mindre bra dag, men 2012 var den fakiskt helt okej, iallafall för mig! =)
 
Tänkte jag kunde slänga in lite bilder från nån av dagarna i helgen, minns inte vilken men skit samma! enjoy! =)







Fredagsmys!

Kategori: Vardag

Dagen började men sovmorgon till halv 10, kunde inte ta nån senare buss.. tur jag och lovve underhölls av 3 grabbar! =) började dagen med Turism och vi sammanställde och redovisa det från matfesten sen på kommunikationen spelade vi upp våra egenskrivna pjäser inom området kommuikationshinder, riktigt kul faktiskt!
 
Satt med Carre på skolan och så sluta tilda halv 3, följde med henne till läggan och snackade lite allmänt. Mötte upp Julia L, vi gick på Kitchen för att fördriva tiden innan våra NVKbrudar anlände till stan, blev mat på Max innan vi intog discobowlingen. Louise korades till vinnare, grattis! =)
 
Kvällen spenderades med filmmys i gott sällskap, bland annat nostalgi med lilla jönssonligan, en massa tjoller och skratt, riktigt trevligt med andra ord. Tog bussen hem 14:30 och sällskapades av Ida, mycket trevligt.
 
Denna helg återstår det en hel del homework, prov och hemskrivningar som ska in i början av veckan.



 
 

tiden rinner från mig

Kategori: Vardag

Ibland känns det lite som om jag inte hinner med mitt egna liv, ja det kan väl verka låta konsigt men lite så känns de. Man hinner som aldrig typ stanna av och andas, är det inte det ena är det de andra. Som typ ikväll, har ingen träning och borde kunna ha en lugn kväll med typ film eller nått... men då är det så klart en massa skolarbeten att göra som man inte hinner med annan tid. Som en vanlig måndag, kliver upp före 6, går till bussn är i stan vid 8 och börjar skoldagen halv 9. i stort sett lektion efter lektion fram till 4 då vi slutar, halvskyndar till bussen, hinner hem, byta om och äta innan man 40min efter man kom hem befinner sig på jumpin för gym, direkt vidare till sporthallen för bollträning och hemma är man vid 9 tiden, duscha och försöka hinna plugga lite innan man åker bumms i säng, så ni får ursäkta min kassa updatering under veckorna. Har fullt upp med livet
 
Ja vad står på schemat ikväll då?
Instuderingsfrågor på Arbetsmiljö och säkert
Hinna göra klart arbetet/informationen på psykologi så jag kan börja med hemskrivningen...
Önska mig lycka till! :)
 

How you remind me

Kategori: Vardag

hade tänkt ha världens sovmorgon imorse, men hur bra gick det?...
Åt skogen.. kvart över 8 vakna jag piggare än nånsin..
 
Har iallafall lyckats göra bort en del läxa och fixat allt till skolfotot imorn, oj säger jag bara.. detta kommer bli spännande!
 
Lasagnen är inne i ugnen och min mage kurrar, ha en trevlig kväll folks!
 

Fredagen

Kategori: Vardag

Började skoldagen halv 10 då vi sammanställde frågorna och drog sedan ner till matfesten där jag och Lisa intervjuade besökare och utställare. Fick en rätt lång lunch innan kommunikationslektionen börja.
Slutade skoldagen vid 10 över 1, snacka med Carre ett tag sen hämta Jesper och Samuel upp mig. Lämna Jesper hemma hos sig och for till Ersmark. Hängde där ett tag innan vi for på Matfesten och åt, Älgsouvasen smakade smaskens! Vid 7 tiden styrde vi mot Norsjö där vi spenderade kvällen. Otroligt trevlig dag! :D