livet rullar fort!

Kategori: Vardag

Ja som ni troligen märker händer det inte speciellt mycket på denna blogg för tillfället, eller ja på ett bra tag snarare sagt. Men mitt liv rullar på ändå, minst sagt. Träningen är igång igen, taggar SM uta tusiken! Har APU på folkparken 3dagar i veckan och imornkväll jobbar jag även där. Riktigt trevigt ställe! Försöker umgås så mkt som möjligt med de runt omkring mig och börjar ha lite panik över hur nära det är till studenten. Vad ska jag göra med mitt liv sen då? plugga, jobba, chilla, träna, flytta? ja frågorna är många..
Nyss blev de mars, och konstig nog är det 1april på måndag? Vårvädret leverar och jag njuter!


Och inte att glömma, shit vad jag kommer sakna min underbara klass.

Vad som än krävs!

Kategori: Allmänt

2 down, 10 to go

Ikväll slutade målkalaset 7-3 till SAIK
 
                                 

Sammanfatting :)

Kategori: Vardag

Okej, jag har verkligen inte varit så aktiv här. Tänkte berätta lite om vad jag egentligen gjort lovveckan och därefter :)
Måndagkväll hängde jag i Holmis med några, åt tacos och såg film. Stannade i stan för Tisdagen var det projektgenomförande-dagen, hockey med ett antal barn med anknytning till Lekterapin på Skeå-lassarett. Det gick super och med lite spelarbesök i logen som en extra liten krydda kändes det verkligen som en lyckad kväll!
Körde sen hem under Onsdagen och for på gymmet på kvällen. Torsdag jobbade jag kväll på Badhuset där vi ordnade snöbad. Fredag tog jag de lugnt hemma, mys. Lördag åkte jag mor och syskonen till stan för shopping. Och på kvällen umgicks jag med ett mycket trevligt gäng med bland annat födelsedagsbarnet Jesper :) Åkte hem på söndag eftermiddag efter ha umgåtts med Samuel.
Måndag och de var ju då skolan igen, två dagar denna vecka för i dag började jag min APU på Folkparken i skeå. Känns som detta kommer bli några varierade, intressanta veckor :)
Ahh just de ja, inte att glömma innan jag for till stan förra måndagen hämta jag ut min balklänning :D

Här kommer en liten teaser på den :)