Vart jag än går

Kategori: Musik

 
 
 
Skellefteå, Stadsfesten, Folket, Maggio, Takida - Tack för igår! var awesome!
 
Här kommer en låt med sångaren i Takida fast med gruppen Stiftelsen, bara jag som får sommarkänslor av den och en liten tendens till sprattel i benen?
 

Stadsfesten

Kategori: Musik

Taggad som tusan, snart bär de av mot Skellefteå och 2012s stadsfest! Takida och mycket mer! Ha de =D

effektiv början!

Kategori: Vardag

Klev upp halvtidigt, åt frukost och sen ut och sprang. Kom hem duscha innan jag och frida åt Lunch =) vi drog på mammas jobb, på OK och på novicom, kl var då 1 när vi kom hem igen, känner mig sjukt effektiv och ska glassa resten av dagen!
Sisters are forever!♥ love you

If everyone cared

Kategori: Volleyboll

Blev en förmiddag på beachplanen med Erik, Håkan, Malina och Sofia. Kan inte påstå det var jättevarmt men en och en halv timme senare for jag hem. En varmdusch och ha myst ner i soffan :)

Where the lonesome river flows

Kategori: Vardag

Vaknade upp imorse efter att ha sove en hel natt för första gången sen i Torsdags! Otroligt skönt! Det har slutat regna och är faktiskt rätt ljust ute! Allt känns som på nått vis mycket bättre då =) Lönen för Maj-månad är kommen, perfekt eftersom jag har en känsla av att denna helg kommer bli dyr... Men stadsfesten är ju trots allt bara en gång om året! =)
 
Stadsfesten 2011

sommarträning

Kategori: Volleyboll

Hemkommen från sommarträningen med volleyboll-gänget, vi genomled ett löptest, spinning, häckar, repstege och en kroppsfys, allt detta avslutades med lite mjukning och stretching! Bra jobbat flickor!
 
Myser nu ner i soffan med vattenmelon och Lotta på Liseberg, ha en trevligkväll! =)
 

Mysdag! =)

Kategori: Vardag

Väckaren ringde vid 9 imorse, klev upp åt en macka med min alldra bästa vän tjälaknöl på! =) så underbart gott! Vid 10 kom min Morbror, Maj-Britt och Pio hit, innan vi satt oss i bilarna mot mensträskhållet, på jakt efter guckuskon och nornan (blommor alltså) guckuskon hitta vi men den hade inte slage ut en men en ni får en bild från google så ni ser hur den ska se ut =)
Detta är då guckuskon =)
 
Och här får ni nå andra bilder, nornan m.m =)
 
Nu ska jag forsätta se andra halvleken på fotbollen, heja England och Gerrard! =D
 

Sverige, Sverige älskade vän

Kategori: Vardag

Vaknade igår morse med en fy bubblans nackspärr.. det satt i hela dagen och förrns sent på kvällen hade det börja till å släppa... men snabbt vände det igen... vaknade i natt varje gång jag i sömnen försökte vända på mig.. aj! säger jag! detta resulterade i en typ sömnlösnatt och en trött Emelie på köpet.. Mitt på dagen tog familjen bilen och for till Morbror, Maj-Britt och såklart min älskade Pio! Mys med fika osv. Åter hemma öppnades surströmingsburken och de luktar fortfarande... jag passade sura fisken och åt tacos med systrarna istället! Mycket mer mummsigt!
 
Ikväll väntar fotbollsEm Spaninen - Frankrike med la familja! =) ha en fortsatt trevlig helg folket!
 
 

Godnatt sverige!

Kategori: Vardag

Var förbi på Hembygdsområdet, midsommarstångsdans, folkdans, musik, en twister och godisregn =) Kom hem och la mig ute på altanen, shit vad solen steekte! :o finaly känns det som att sommaren är här! hoppas det håller i sig!
 
Fixa fram maten och sen 18 befan man sig hos lina där grillen tändes och köttet las på! Lite kubbspel, marängsviss och snack senare bestämnde vi oss för att dra på beachplanen, kom hem kring halv 1 efter en mycket lyckad och trevlig dag!

Myggbiten uta helsike tar jag mig mot sängen, godnatt friends!
 
 

Glad midsommar!

Kategori: Vardag

Idag är det alltså midsommar, alltså ett år sen jag satt i väntrummet på akuten i väntan på min ondaste stund i livet typ... Dagen jag punkterade knät, så jag förra midsommarn blev väl kanske inte som tänkt.. Akuten ett par timmar och en kväll med smärtstillade i soffan. Men iår ska det bli andra trevligare saker!

Hade tänkt förbi på Hembygdsområdet med la familja, som man alltid va när man va liten, då fiskedammen var det roligaste av allt! Kvällen spenderas hos Lina med grill och trevligt folk!

Önskar er alla en glad, varm, solig och en underbar midsommar!
Bjuder på några bilder från midsommar 2010 eftersom de är desto trevligare än 2011! =D
 

Det spelar ingen roll om du är tjock, smal, fin eller ful den enda reglen är att du ska ha så jävla kul

Kategori: Vardag

Jag och Lovve for på Rännarn för att se Norsjö spela mot Medle men det tog väll ca 5min innan vi börja fundera... 2-0 i baken lovade inte så gott.. men efter två Norsjö mål blev de ändå lite spännande tills Medle satt 3-2 med någon ynka minut kvar... Kallt och blåsig, träffade även Nellie och Jonna samt några Grabbar =)

Imorse klev jag upp och på med träningskläder och tog en löptur... fuck för asfalt och mina knän!!!
Tur det finns skoterspår iallafall, det funkar då någorlunda iallafall =)
 
Plocka undan lite i rummet sen går jag och frida ut och lirar lite boll, skönt med sol igen! =D

A friend is a person who know what you are saying, even if you're not talking

Kategori: Vardag

Ställde väckaren, klev upp och på 10:10 bussen mot staden, Skellefteå. Halv 12 plockade Samuel upp mig, snackade och drog sedan på Tatung och käkade buffé, mummsigt värre! Styrde mot Ersmark där vi hängde till att jag skulle med 16:15 bussen hem. En trevligt dag med min gode vän! =)
 
 
 

~

Kategori: Vardag

Sommarens glada dar!

Kategori: Vardag

Idag har då sandra och frida haft skolavslutning, fattar inte riktigt att dom gått ut 9an, känns inte som de var så länge sen jag satt där i kyrkan, stog på scenen på medan eller hade sista kvällen med gänget på Källan men två hela år har gått!


Snart bär det iväg mot skeå och Holmsvattnet, grilla, umgås och såklart fira vår (inte så jätte) nyblivna 18åring Lisa! =) Kommer säkert vara hur trevligt som hellst, anländer hem imorgon =)

When life's good

Kategori: Vardag

Tilda kom förbi hit vid 12 tiden i Tisdags vi drog vidare till sporthallen och kollade in Gymnasiets volleybollturnering tillsammans med Julia. Satt oss i C-koppen och skrev på några 9ors band. Jag och tilda for sen på Cafet och köpte glass och pratade om lite allt möjligt, mycket trevligt! efter jag äte middag kom Samuel hit, vi hängde, såg film och snackade om allt möjligt. Lisa, Jonte, Hallen och Jeppe hade tänkt hit men bangade hur... var riktgit trevligt iallafall och ett par timmar senare begav han sig hemmåt och jag somnade in.


Onsdag, 10:30 skulle man va hos Pecka, han la min rygg och axel till rätta. Var förbi hos mamma på jobbet innan jag drog till Morbror, busade med min lilla goding Pio och Maj-britt bjöd på bullar. Cyklade hem och la mig ute på altenen och stekte i solen tills Pallan ringde, vi drog ut på en promenad runt norsjö på dryga 1½ timme, mycket trevligt och varmt! Kom hem och så ringer Lovve, drog till henne fixade grillat till middag med hon och Erica medans Rassa och Kikka tittade på. Vi lirade badminton och lite volley. Sen kom Håkan och Lina och vi drog ner till badstrann, tände en eld, grillade och myste med lite annat folk också. Kom hem kring halv 1 och bumsa ner i säng. En bra början på detta sommarlov måste jag säga! =)


Första riktiga sommarlovsdagen!

Kategori: Vardag

Känner mig duktigt idag, klev upp åt frukost. Drog i väg på sjukan för spruta nummer 2, träffade även Kikka en liten stund. När jag fått den cykla jag iväg på Vuxenskolan och inhandlade en beachboll som ska användas när nätet sätts upp på gården! =) Gjorde mig lunch och ska nu ut med trimmern som jag lovat far min, effektiv första sommarlovsdag, iallafall för att vara jag!

Ikväll hade jag tänkt mig på sporthallen och lira lite, kul, kul! =)

Kan medge att det är rätt skönt att vara hemma, medans päronen jobbar och syrrorna är på skolan, bara känslan att inte behöva kliva upp på morgonen njuter jag av!

Lazy mode - on!

Kategori: Vardag

Halv 12 kom mor min i rummet mitt, väckte mig! för första gången på evigheter sov jag länge, var otroligt skönt.. Det hon egentligen kom för att säga var att något hänt med värmesystemet och att det var 16grader utanför mitt täcke, hördes som vatten som spolade men de visade sig vara de vatten som nu tog sig ut i elementen vilket det inte gjort på hela natten! nudda tån på elemtet, svinkallt! var det...

Men värmen efter fixarfar mixtrat funkar igen men tjocksockarna behåller jag än! Idag känns som en sån "I don´t feel like doing anything, just wanna lay in my bed"- dag

vi har bara ett år kvar, ett år kvar

Kategori: Vardag

Igår påbörjade jag alltså mitt sista sommarlov, ett år kvar sen är det vi som står där, skriker och tjoar om att 12år i skolan är över!

Avslutning som alltid i kyrkan, lite häng hos Erica, se studenterna på torget, lunchdejt med Carre, lite mer studenter, inhandlade mat och drog till Matilda, tände grillen osv. Sedan drog vi från ett ställe till ett annat innan man mitt på natten somnade in hos Erica i en full längenhet av folk. Träffade nytt som gammalt folk och hade det sjukt trevligt, tack för kvällen folket!

Lisa Mattsson!

Kategori: Allmänt

Heter hon som fyller 18år idag!
STORT GRATTIS GUMMAN! ♥

 

Min present och mega kram får vänta till imorgon ;)

Studentbalen 2012 skellefteå

Kategori: Bilder

Här kommer bilder på några av de som entrade röda mattan igår
enjoy!




Kom med solsken till mig!

Kategori: Vardag

Kvällen med klassen var riktigt trevligt! Hängde, chillade och toka till det som vi allt som alltid gör!
Jeppe, Samuel och Markus kom förvi ett tag och sen drog jag, matilda och Lina hem till Lina och slaggade.

Inga lektioner men lika fullt återfanns jag på Balder i väntan på att resten också skulle göra sin sista lektion i 2an, känns skönt att den gjort och slutet klubbas på Fredag! På eftermiddagen väntade balen och alla superfint klädda pojkar och flickor som entrade röda mattan i regnet =)

Bilder ska ni få när jag kommer hem ikväll! Har gjort stan med Erica idag och snart tar man bussen mot Norsjö igen =)

packar väskan

Kategori: Vardag

Packar väskan och stannar i skeå till Onsdag! Nice, 3 dagar kvar av 2an CHILL :D

Efter regn kommer solsken

Kategori: Vardag

Det har då bevisligen aldrig tänkt å sluta regna.. får hoppas att vädergudarna öser ner nu för att ha sol en vecka framåt! Vårt badrum som är under en större process börjar även ta form. Känns skönt, shit vad livet utan dusch hemma gör allt mer komplicerat!

Ikväll ska jag tog ta mina knäskydd, skor och volleybollskalle till Sporthallen för nån timme boll, kändes kul! =) Nu ska jag fortsätta gräva fram mitt såkallade "rum" hur nu de ska gå...

Ha det mina vänner!


Young, wild and free

Kategori: Vardag

kom till stan kring halv 12, åt och gick på lektionen, lektionen var snabbt över efter en utvärdering och betygsnack och så kl 1 begav man sig mot bussen hem igen.. Värd dag?

Tog en glass med Lovve och Erica på Café56 innan jag begav mig hem =)

Nästa vecka börjar ta form
Måndag- kväll med klassen (hoppas det fixar sig bara)
Tisdag- Kika på Balen och slagg hos Erica
Onsdag- Ledig
Torsdag- Chill
Fredag- skolavslutning + PARTY! :D

Mot skolan.. =)

Kategori: Vardag