ingen rast och ingen ro, men vad gör det?

Kategori: Vardag

Har haft några riktigt bra dagar borti Lycksele, sett bilar i typ tusentals, spatserat fram och tillbaka genom typ hela Lycksele miljon tals gånger vilket resulterat i mina otroligt onda fötter... Men med allt trevligt folk, nytt som gammalt skulle jag summera denna helg som ett mycket bra avslut sommarens ledighet, imorgon väntar jobb som fortsätter till skolan börjar om, men jag ser redan fram till fredag och Norsjö beach, fartfylld helg och kommer troligen va lika död nästa söndag och somna tidigt som denna. Ska bara packa upp allt innan jag skallar kudden, tack folket för ni är bäst! =D
 
(eftersom jag är kass på att ta kort snor jag en från lovve)

mot motorveckan bär det!

Kategori: Vardag

Blev ett kort besök till skeå, var hemma vid två nån gång. Drog till lovve hängde ett tag, träffa upp/stoppa upp samuel påväg till lycksele. Lovve fixa middag, för er som känner henne hade nog gissat på makaroner, men hör och häpna det blev spagetti! Tobbe anslöt och vi for på kiosken ihop om diskgolf, men alla var uthyrda.... satt och vänta en evighet, anslöt allt mer folk eftersom vi satt där men vi drog senare tillbak till lovve, kortspel, "trolleri", youtube m.m. Kom just hem. Morgondagen består av packa ihop allt till Lycksele, beachspel, och sen ååker vi! Motorveckan här kommer vi! :D
 
 

time to say, good night!

Kategori: Vardag

Blev orolig imorse, vaknade helt och hållet klarvaken halv7!! det är inte ens nära okej, börja till och med fråga mig om det var fel på klockan eller vad som hände? Tja, jag somnade iallafall om och sovde ett par timmar till (tack och lov) efter en tillsynes slö dag (den var inget annat heller) bestämnde jag mig för att fara ut och springa, just när jag var påväg fick jag en förfrågan om beach, så tog mig ut på en löptur som slutade på beachplan, lagom uppvärming (var typ död då jag kom fram) Spelade iallafall ca 1½ timme med SaraH, SaraL och Sofie. Duscha bort all brunfärg (sand) och myste ner till fotbollen, en match Sverige gick segrare ur 4-1, niiice. Efter ett ca 40mins telefonsamtal med min fina vän säger jag godnatt! Skellefteå väntar på mig imorn =)
 
 

24 juli 2012

Kategori: Vardag

Så var man inne på sista lediga veckan innan skolan börjar om... Känns sådär lagomt halvtugnt om man säger så :/ Idag kommer Marita med familj hit ett tag, ska njuta av ledigheten och på fredag - söndag gör vi Lycksele och Motorveckan osäkert! Känner att jag kommer vara på topp, speciellt efter två nätter i tält. Värkade inte så lovande för nån dag sen när dom vara visa regn men det går åt rätt håll iallafall, nu ser det inte såå himla farligt ut!
 

Some nights

Kategori: Vardag

Har haft ett par riktigt bra dagar i Byske! Vi hade iallafall tur med vädret om man säger så, steekande varmt i solen i stort sett alla dagar. Badat i pool och i havet (14 grader!!). Han även träffa Julia och Linn från klassen :D Fredagen spenderades med Samuel, hade helt sjukt kul, länge sen jag skrattat så mycket! kom hem kring halv 8 igår på kvälln, slängde upp väskan, bytte kläder och 15min senare mötte jag upp Rebbs och drog vidare till Julia där hon, Johanna, Rebba och Lovve väntade sen anslöt även Pallan och Dajje. Lite mat och andra trevligheter och skönsång + paj till den nu 20åriga Johanna! Kom hem vid kvart i 2 och somnade inte långt därefter.
 
Idag söndag, vaknade jag efter en skön sovmorgon, läst lite körkortsteori och stökat i rummet, ikväll blir det gymmet =)
 
Är ju förövrigt 1år sen idag, det sjukaste hände i Norge!

Sommar, sol och häftig pool!

Kategori: Vardag

Klev upp rätt tidigt imorse, packa ihop en del med grejer och styrde mot Lycksele och Ansia. Träffade Anna så vi hängde med varann! Underbart trevligt vännen! =D När hon for lira jag och syrrorna lite beach till de norska pojkarnas förvåning var vi bra? "Hva du er dyktig til å spille volleyball, trene du?" 
 
Vi packade ihop och tackade Lycksele för solen och det svalkande vattnet, hem kasta i sig mat och plocka upp Pallan för att cykla på sommarträningen. Duschat och nu återstår bara att packa väskan för ett par dar i Byske! =)

Let me be myself

Kategori: Volleyboll

För första gången på evigheter (känns det som) tittar solen fram igen! Har varit ute och bolla med syrrorna i några timmar. Dock molnar det på nu, får se vad som händer ikväll =) Kanske blir Lycksele imorn? men vi får se :)

There is only one tree hill

Kategori: Allmänt

Eftersom det inte fanns något vettigt på TV igår fick det bli en kväll med mitt käraste OneTreeHill, det finns alltså 9 säsonger, omkring 20 avsnitt på varje säsong, varav varje avsnitt är ca 40min, de vill säga ungefär 120timmar av kvalité! wow!
 
"You know it’s been said that we just don’t recognize the significant moments of our lives while they’re happening. We grow complacent with ideas, or things or people and we take them for granted and it’s usually not until that thing is about to be taken away from you that you’ve realized how wrong you’ve been that you realized how much you need it, how much you love it." - One tree hill, Nathan Scott
 
 

Fredagen den trettonde

Kategori: Vardag

Idag var det åter dags för ett besök i skeå, S + F hämtade linserna och sen hade familjen tråkiga ärenden så jag rymnde till Ersmark och min gode vän. Nördande av Solsidan och hade allmänt skoj! =)
Han skjutsa in mig till stan igen och jag hängde på la familia, han även hälsa på fröken Mattsson i ICAkassan =)
 
Inte som alla andra, men kungliga ändå. Miss you min nöt! <3

2012 - 07 - 10

Kategori: Vardag

Spenderade hela dagen i skellefteå igår, sandra och frida skulle kolla om linser, som dom ska hämta på Fredag =) Undertiden passade jag på att prova alla möjliga bågar som fanns, känns bra efter fridas kommentar.. "-du ser bättre ut i glasögon" tack.... -.-
 
Fick med mig ett par skor, två bh:ar, en bikini och en hög med körkortsböcker =) en sarligblandning! Hemma hedde jag i mig lite fil och drog på jump-in där sommarträning väntade 2km löptest, spinning, fys, häckar, repstege, rörlighet och strech =) död la jag mig hemma i soffan framför tvn, hela kvällen =)
 
Idag ska jag och Tilda fixa lite grejer, blir förhoppningsvis lyckat och perfekt! =)

What would I be without you?

Kategori: Vardag

Börjar bli less.. kan inte sova om nätterna :( somnar sent, vaknar massvis med gånger och efter 8 på morgon sover jag inte alls... Gav upp vid 10 idag åt lite, på med löparkläder och gav mig ut på en tur. Kl 2 var man på beachplanen, tränade med Tilda mot Rebecka L och Malina. Kan bara säga, watch out for us, vi kingar, helt grymma, oslagbara! (eller hur det nu var) helt död är jag iallafall nu! Känner att jag har varit hurtig och duktigt idag! 
 

De é sommar!

Kategori: Bilder

Klev upp hyffsat tidigt för att jag och pappa skulle ut, övningskörde och tog lite kort med kameran =)
 
Grillat till middag och helgen är här! =D
 

Life is a beach

Kategori: Vardag

Mot beachplanen i detta härliga väder!

Worlds greatest

Kategori: Vardag

En dag med superhärligt väder idag med! Om det inte vore för allt åte skulle allt vara perfekt
Igår kom Samuel hit, vi såg Tintin, umgicks och hade allmänt trevligt
Tänk om alla fick ha en bästa vän som dig, du är grym vännen! =D

miss you girls!

Kategori: Allmänt