that's what my life's about

Kategori: Vardag

För som inte redan visste blev det en förlust och en vinst i helgens matcher! skolveckan är igång, har dock sovmorgon idag! :D super behövligt skulle jag säga! Till helgen händer nått historiskt (eller ja det känns iallafall så) jag och resten av mitt lag är fullkomligt lediga från volleyboll!?! ja jag vet, känns konstigt ;) meen samtidigt rätt skönt, nästa helg ger vi oss iväg söder ut igen, Falköping och Södertälje denna gång! :)
 
 
Nä nu ska jag ta och göra mig klar och sen gå upp till bussen, ha en trevlig dag människor! :D

Fredagsmys!

Kategori: Vardag

denna helg har verligen börjat bra! :)
Började 10 imorse och slutade 12:50 idag, så efter de satt jag och Carre med lite projekt arbete och hade även möte. Efter det drog jag på Jysk och hämta nå möbler. Kände för att vara lite finurlig och kul också. Försökte på ett diskret sätt ta reda på om samuel var hemma, ringde och prata. Om att jag var hemma hade tråkigt och snart skulle hämta syrrorna när jag egentligen stod på en parkering bara ett kvarter bort från honom. Sa att jag var tvungen att lägga på för att jag skulle hämta syrrorna. Vilket inte riktigt var heela sanningen. Istället körde jag till honom ställde bilen så han inte skulle se den och sedan plingade på. Där möttes jag av en i stort sett stum och handelsförlamad samuel innan ett stort leende kom fram ;)
 
Så efter lite umgäng med honom körde jag hem. Åt hamburgare till middag och nu är kladdkakan gräddad och jag myser i soffan till hockeyn med mina kära päron! :)
 
Ha en trevlig kväll folk!

Match imorgon och på söndag förresten! :D

borta bra, hemma bäst

Kategori: Vardag

Denna bild säger rätt mkt om min helg, som började på fredag morgon kl 07:30 med bil till Falmark och sen flyg via Arlanda till Götelaborg. Efter helgens första förlust satt vi oss på tåget mot Lund. Där vi tog helgens andra förlust och taggade ungefär 16timmars tåg hemmåt. Vaknade upp 5 imorse.. och begav mig lagomt trött efter en natt på en tågbädd av mot skeå och skola. Slutade 4 och sovde på bussen hem. Efter ca 85 timmar borta kom jag äntligen hem! Tacogratängen stod vid middagsbordet och sen dess har jag legat i min efterlängtade säng. Som sagt, borda bra men hemma bäst!

When we just want to say, damn

Kategori: Vardag

Kickstartade veckan med 2,5h naturkunskap B, till min förvåning var de vi bfare och just Naturare och ett par teknikare, kan säga att jag aldrig känt mig mer efterbliven i ett klassrum, för de som inte gjort annat än jobbat om atomer och joner i 2,5termin förstår jag det var lätt att fatta tillskillnad från de som inte haft kemi sen högstatidet vilken i detta fall känns som att de var en evighet sen!
 
Såg Frankenstein på skolan igår, måste erkänna det var faktiskt bra med en skräckblandad och äcklig känsla.. vi såg 1994s version av den, helt okej faktiskt! =)
 
Börjar kl 1 idag så tog en liten sovmorgon idag, 10:10 går bussen. Dags att göra sig klar tror jag :)
 
Ha en bra dag folket
miss those days

Idag var en bra dag!

Kategori: Vardag

Denna bild talar för sig själv, jag är en lycklig tjej idag det här är känslor, de är lycka!Foto: Jesper Stenmark

Finally Friday!

Kategori: Vardag

Kan ändå inte klaga så mycket på första skolveckan! började 11:30 i tisdags, 1 på onsdag, torsdag börja jag halv 9 men sov i stan så fick ändå en sovmorgon och idag började jag 10 och sluta just före 1 :) Har hunne med och jobbat två timmar också såhär på eftermiddan :) Middag och en myskväll hemma och troligen ett besök hos morbror väntar ikväll :)
 
Imorgon är de förövrigt äntligen! dags för allsvenska permiären! ska bli sjukt kul. Media har gjort sitt och nu hoppas jag alla tar sig till sporthallen imorgon kl 2! Vi prydde norran igår, Radioinslaget har sänts och ikväll väntar troligen svts inslag! :D 
 
 
inslaget börjar ca 9:15
 

Read all about it

Kategori: Vardag

Känns som en uppdatering sitter bra nu. Trotts att de inte gått en vecka på året har det hunnit hända en hel del och vet ni vad? Minns start på 2013 har varit riktigt awesome! Jag har bland annat numer körkort vilket känns (ursäkta svordommen) förjävla bra! :D
Så tack vare just de tog jag och v70in en sväng till skeå, pizza med två grabbar, jvm och lite saik hos peter och resten avkvällen var inte sämre, hem tog jag mig också. Och därefter gick strömmen, kolsvart och kallt. Imorse hade vi träning och de kändes märkligt att komma ut ur sporthallen när de fortfarande var ljust ute, mycket märkligt. Har lugge framför tvn och sett skidor resten av dagen typ. Tror jag ska se en film och bara mysa ikväll, sista dagen imorn innan verkligheten är tillbaka. Kommer bli ett par effektiva veckor, allsvenskan drar igång, nationella prov och skola i allmänhet. men, de är bara en termin kvar. Sen tar jag studenten, känns skönt men samtidigt lite kluven, vad ska jag göra sen med mitt liv?
 
 
“Make a wish, place it in your heart.  Anything you want, everything you want.  Do you have it?  Good.  Now believe it can come true.  You never know where the next miracle is going to come from, the next smile, the next wish come true.  But if you believe it’s right around the corner, and you open your mind to the possibility of it, the certainty of it, you might just get the thing you’re wishing for.  The world is full of magic; you just have to believe in it.  So make your wish.  Do you have it?  Good.  Now believe in it.  With all your heart.”
 

godbye 2012, hello 2013

Kategori: Vardag

Nyårs blev i Skeå hos Peter med trevligt folk och mycket god mat. Ett bra avslut på 2012 och en ännu bättre början på 2013!  Efter en chill morgon och förmidda åkte jag och min privata chafför Lisa hemmåt. Till middag väntas lax och sedan en myskväll! Hoppas ni haft ett bra nyårs och kan då avsluta detta inlägg med..
Gott nytt år på er!