More than a sport

Kategori: Volleyboll

 

fuck, it´s monday tomorrow

Kategori: Vardag

Denna helg har minsann varit trevlig! :)
På fredagkväll hängde jag med Johanna och Felicia, åt melon, popcorn, halvsåg en film och snackade en hel del :) Lördag förmiddag tog jag med mig syrrorna ut på en prommis + ett stopp  i fotbollshallen där de var tunering hela dagen :) Åt och drog sedan till stan, samuels födelsedag. Hockey, bowling och svenska rivieran. Måste ju även tillägga att bowling är min nya sport, regerade och delade ut rejält med tjejstryk ;)
med 6strikes (varav 3 irad!) och två serier på sammanlagt 251p gick i alla fall jag där ifrån mycket nöjd!
Ikväll befann jag mig tsm med 80 andra NVKare på kostföreläsning, nu återstår de lite läxa, fruktgratäng och en tidig kväll innan jag säger tack och hej för denna helg! :)
 

Thats how we do it

Kategori: Vardag

Två matcher, två segrar. Mer behövs nog inte säga, en helt underbart sätt att få spela de två sista hemmamatcherna för denna säsong! mer om matcherna kommer troligen på nvkbloggen ( norsjovolley.blogg.se ) eller på norran :)
 
Södagseftermiddagen spenderade jag med Samuel, gomiddag och en allmänt kul och trevlig kväll! Måndagen är bortgjort för i veckan, en träningsledig kväll men som istället bestått av en hel höög med Naturplugg -.- prov imorgon..............
 

Hjärtans dagen

Kategori: Vardag

Stannade i stan igår efter skolan, filmmys och mycket trevligt sällskap. Efter en sovmorgon tog mig på skolan för samhälls och pedagogiskt ledarskap. Med Kycklingwok och nudlar i magen laddar jag för träning. I helgen är det de två sista hemma-matcherna för denna säsong, känns lite sorligt faktiskt! Men vi tänker iallafall avsluta det på bästa sätt, Lördag mot Södertelge och så kommer Folksam och delar ut de 25.000klubben kammat hem. På söndag möter vi RIG Falköping och så dras vinsterna i Säsongslotteriet :)
 
För övrigt kan jag önska er, en riktigt god alla♥dag
 

bättre avslut på en måndag får man leta efter!

Kategori: Vardag

Förutom lördagsmatchen är jag riktigt nöjd med helgen, 4 poäng fick vi med oss iallafall! och allsvenskan lever in i det sista, 3 matcher kvar! :D Efter en helg som denna kunde de inte sitta bättre med 3 timmar på underbart fina ekospa! Basta, bada, få massage, helt enkelt bara njuta av en måndagskväll!
 
Imorgon väntar bland annat Nationella... inte lika taggad på det kan jag säga...
Men men, what to do? Hoppas på det bästa! :)
 
Bjuder  på några fagra bilder från ikväll ;)
 Godnatt^^
 

Underbara dag!

Kategori: Vardag

Hej och välkommen underbara fredag!
 
Kunde åka med en senare buss imorse så var i stan vid 10, mötte upp Frida och vi gick mot friskis&svettis för att intervjua. När vi var klara där hade jag inget mer för dagen så satt mig på 11:45 bussen hem, chill
Handlat för helgen och hunnit intage en semla muums

Nu börjar Ot, kvalité tv på 5an! Ikväll blir det fläskfilé och potatisgratäng till middag, mys med min finaste pio och en tidig kväll, imorgon 6 på morron åker vi^^ 
 
 
 

De små sakerna som sätter ett leende på läpparna

Kategori: Vardag

Kan väl inte säga annat än att Februari fått en riktigt bra snart!
Efter Samuel slutat plugget för dagen hämta han upp mig, vi drog hem till han och for en tur med skotern. Efter det in till stan och åt en riktigt god middag på kungsgrillen. Till garaget där han stolt fick visa upp HDn och starta den bara för att den gör människorna inom närmsta radien hörselskadade. Satt oss sen och såg en film i väntan på Jeppe och Markus som dök upp vi 8 tiden, vi drog ut på en äventyrlig skoterfärd kort sagt, lite fastkörningar (rena rama träningspasset!) och en soppatorsk senare hamnade vi hos Markus och skulle grilla men de gick väl ungefär lika bra som skoterkörningen.. hmm ja. tillbaka till samuel kom vi iallafall oss vid 12snåret och mer tacksam över värme var de nog länge sen jag var! :)
 
En riktigt trevlig kväll, med sina charmiga insidenter men vad är inte ett äventyr.