Dumlekakor med Noblesse!

Kategori:

200 g margarin
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
12 stycken Dumlekolor (original)
1 ask Noblesse (från rosa ask)
24 folieformar

Så gör du:
  • Blanda ihop margarin, strösocker, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg.
  • Låt degen stå kallt i cirka 30 minuter.
  • Dela degen i 24 delar och rulla till runda bollar. Tryck ner en halv Dumlekola i varje degboll och lägg dem sedan i folieformarna.
  • Grädda mitt i ugnen i 200 grader i cirka 10 minuter.
  • Ta sedan ut kakorna ur ugnen och lägg på en bit Noblesse på varje boll, direkt innan de har kallnat. Chokladen ska smälta ut över kakan.
  • Ställ kakorna i kylen så att chokladen stelnar ordentligt.

    Här ska det bakas! :D
  • Kommentarer


    Kommentera inlägget här: