sportlov av en anledning?

Kategori: Vardag

Tjoosan kerstin! :D

Ja, denna söndag har jag faktis gjort lite nytta ;) hör och häpna!
Jag har rensat kläder från rummet! det behövdes verkligen, hade glömt hur stolen och golvet såg ut ;)
Har även sett Vasaloppet, eller ja typ 1 av de 9 milen ;) mer behövs inte för att bekräfta att Jörken Brink stod som segrare! Vasa loppet följdes av Skidskytte där Helena Ekholm slutade 3a Grattis! ;D
5 milen var däremot inget att hurra för... Svenskarna hängde med tills de väl gällde...
En som dock är lite outstanding.. är en norrman och inte vem som helst heller Petter Northug.

Vet att många svenskar inte är ett så stort fan av honom, han dissar sverige och njuter av de andra säger. Han grisar sig genom tävlingar genom att låta andra göra jobbet medans han själv ligger bakom och väntar in läget. De är då han är som starkast. För många är det lika stort att slå Northug i en spurt som att vinna. Han är snäppet bättre än de andra, bara att inse. Jag tycker han är härlig, en stor idrottsman. En av norges, nordens, europas, världens bästa skidåkare genom tiderna!
Att få briljera ett hemmaVM måste kännas stort även för den största! Sättet han spurtar ner Hellner i sista backen för att sedan bromsa in på mållinjen enbart för att känna stoltheten över vad han nyss gjort. Han är skönfigur bara att inse!

Petter Northug alltid litt bedre enn konkurrentene!

Efter Sport-tittande på TV kunde jag ju inte vara sämre, bytte om och drog raggen till sporthallen för att lira lite boll.
Det kallas väl sportlov av en anleding..!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: