En plats de kallar Lyckan

Kategori: Vardag

Söndag - veckans vilodag, dagen man verkligen inte gör mkt!
Idag har jag lugge och läst denna bok (nedan) vi har i uppgift att läsa 2/3 dels till på onsdag och jag var på sida 70 ungefär innan idag och nu ikv är jag på sida 200! :O Helt sjukt enligt mig men den var faktis riktigt bra!
Början var ganska komlicerad och de hoppade fram och tillbaka men boken växte och blev mkt bättre
rekomenderas om ni nån gång tvingas av skolan att läsa en bok ;)


John och Mia lever visserligen i samma stad men ändå i helt olika världar. John kommer från en välbärgad familj och är ihop med en riktig överklasstjej som endast det bästa duger åt. Det är tänkt att John ska plugga på en svindyr privatskola och bli läkare. Men nu har Johns föräldrar skilt sig, pappan har ont om pengar och dricker alldeles för mycket. Johns tjej dumpar honom och John ljuger för alla och säger att han ska på språkresa till Frankrike, men i stället flyr han ut till ett lusthus och bor där ett par veckor.

Mia däremot saknar slutbetyg från nian och jobbar på en pizzeria. Hon bor med sin unga mamma som ofta är ute och dansar. Hon har kompisar som knarkar och en tjejkompis ska snart ha barn. För att komma ifrån problemen så flyr hon ut till ett lusthus...men det verkar redan vara upptaget?!

En spännande kärleksroman för de lite äldre ungdomarna


/£m£li£

Kommentarer


Kommentera inlägget här: