A moment like this!

Kategori: Vardag

Hade verkligen en riktigt niceig kväll igår!
Det hela började på badstranden kring halv 7.. då det lagomt nog börja regna, jag, rebb, lovve och jonna satt där och undra vad vi igentligen gett oss in på... regnet drog iaf förbi och folket började strömma in, en efter en. Vid 9snoret hoppa jag, lovve, sofia, julia, malina och maja in i plurret.
Efter badet umgicks vi, spela lite volleyboll, satt vi elden. Under tiden dök även Robin, Sne, Deni, Rasmus, Håkan och Pallan upp. Vi kom då på idén att fara till Lovves stuga. Jag åkte moppe med lovve och Sofia åkte med Rebb. Rasmus, Jonna och Håkan skulle ta Rasses båt eftersom de inte hade någon moppe..
Mitt ute på vattnet ser vi en båt som stannar och står still, lovve hämtar kikarn och vi ser en som tar av sig klädern. Jonna skickar ett sms och berättar att de fått soppatorsk... så vi 4 bytte om till badkläder och tog oss ut med en kanot och en surfbräda. Väl framme vi båten simmar rassa i vattnet med båten dragen efter sig, i land tog vi oss iaf! Julia, Malina, Maja och Pallan dök även dom upp

Sedan ankra vi fast flotten och hoppade och dök ute i vattnet. Håkan med alla kläder på tog surfbrädan ut till oss och i föll han med lite hjälp av sofia och rasmus. Blöt vart han likså hans bankkort och pengar.
Vi gjorde upp elden och grilla lite korv, åt kex, chips och drack saft.
kring 11/12 for Malina, Julia, Pallan och Maja. Vi andra som var kvar blev sugen på göra nått så kanske 1 kom vi på idén att fara in till Norsjövalln. Så vi tog båten (nu med en full tank) och gick i land bakom MarthasMack.
Vi lekte på skolan och ja... gjorde lite småhyss... ;D hela "stan" låg å sov.

Halv 2 vände vi tillbaka först till lovves stuga sedan hela vägen hem.
Kunde knappt somna var inte ett dugg trött, men john blund kom och besökte mig vid 4 och hade sovmorgon till 12. Vi har då haft främmen fram till nu typ, Doris (faster) och Ingemar =)

Ska nu he mig ut i det blåsigt värre vädre!

Tack för en riktigt bra kväll alla inblandade!
/£m£li£

Kommentarer


Kommentera inlägget här: