24 september 17.09

Kategori: Allmänt

Tjosan!

Om precis 3 månader. Har dom flesta av sveriges befolkning suttit och kollat på kalle anka med sina vänner. Alla sitter och väntar på att hugga in årets julbord. Efter de kommer den efter längtade tomten med alla otroliga julklappar. Men dit är de 3 månader. Man måste ju snart börja med önske listan lr vad sägs?

Inga lektioner idag :D :D
Utan vi hade sports camp. Man fick prova på en massa sporter.
Jag var mest med sofia g, rebacca, lovve & tove.
Vi provade på Boxning, vi körde hela programme en gång. sen gick vi ner till botviken och kajaken men de var så mkt folk så vi gick till ishallen / fotbollshallen istället , jag å lovve såg på när rebba å tove åkte skridskor ! Haha det var otroligt roligt att se !!!
Rebba var endas lite sämre än dom andra xP
sen gick vi å åt parisare å festis. Sen började allt om igen. Vi for direkt ner till kajaken för att hinna med nått annat sen oxå. Vi satt å vänta en timme. Jag han till och med somna (a). Synd att de blåste så mkt men de var lätt värt de !. vi skulle förska hinna med 1 bussen till fromheden för golfen men vi missa den just å pass..Så ¨då gick vi tillbaka till boxningen då mötte jag rebba ;)vilket var asskoj ! fick in ett par bra slag å då ladda hon och träffa mej rakt i fejse xD. sen körde vi programet igen de var skitkul men asjobbigt ! Vi spela även biljardgolf typ minigolf fast med köer och mjukare bollar. Riktigt nice dag ! ;D

 bjuder på denna ;D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: